Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két hónapja nem látta a 9...

Két hónapja nem látta a 9 hónaposom a nagyszülőket, meg fogja most ismerni őket?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 09:29
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem értem, minek jöttök ide fujjogni???

Nincs jobb dolgotok? Hidd már el, hogy megismerte...

2013. márc. 25. 08:43
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Hát 6 hónapos kórig a babák nem 1 hétig hanem max 2 napig emlékenek.Esélytelen h meg ismerte, de amugy az én lányaim is igy ismerkednek már bocsi :) És nem 1-2 baránömnek van babije akik ugyszint :)
2013. márc. 25. 08:43
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

"Megismerte őket:) az igaz, hogy először nagyon tartózkodó volt, de percről percre barátkozott meg a helyzettel"

Az én 7 hónaposom pont így viselkedett tegnap az unokatesóm családjával. Szerinted megismerte őket? Még soha nem találkoztak.

2013. márc. 25. 08:48
 14/21 A kérdező kommentje:
Egy 3,5 hónapost, aki még alig született meg, ne hasonlítsunk már egy 9 hónaposhoz, aki épp kellős közepén van a szeparációs szorongásnak, ha érted mire gondolok...
2013. márc. 25. 08:56
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

3 hónaposan Már emlékszik a napi rendszeresen visszatérő eseményekre, mint például a fürdés. Emlékszik néhány közeli hozzátartozóra is, akivel minden nap találkozik, például Apa, vagy a testvér.

6 hónaposan Emlékszik azokra a személyekre és helyekre, amiket rendszeresen, legalább heti egy alkalommal lát. Kezd kialakulni nála a tárgyállandóság fogalma is: ha leesik a játéka, akkor keresni kezdi ott, ahol leesett.

9 hónaposan Ha sok ember veszi körül, felismeri az idegeneket az ismerős arcok között és megrémülhet. Nagyjából 3-4 hétre emlékszik vissza a korábbi hetek történéseiből, így előfordulhat, hogy a múlt hónapban járt valahol és a következő hónapban nem ismeri fel a helyet. Visszaemlékszik olyan helyekre is, ahol kellemetlen élmények érték, például az orvosi rendelőre akkor is, ha 2-3 hónapja járt ott utoljára.

1 évesen Tudja, mi hol van a lakásban, eligazodik a szobák között, néhány szekrénynek a tartalmát is tudja anélkül, hogy előre megnézné. Visszaemlékszik dalokra, mondókákra és a hozzájuk tartozó mozgássorra.

2013. márc. 25. 09:07
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Pedig jó példát írt a 3,5 hós babának az anyukája :) És a szeparácios szorongás csak egy emberrel van. Mondjuk anya-baba vagy apa-baba vagy mama-baba :) Látszik első baba, prezse ha vagyunk valahol minden baba csodálkozik, picit fél, és kénytelen lesz fel oldoni ugyan ez történt veletek is :) MINT MINDEGYIK BABÁVAL.
2013. márc. 25. 09:08
 17/21 A kérdező kommentje:
ő a 3. gyerek!!!!!!!!!!4
2013. márc. 25. 10:18
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
Mondta????marmint h megismerte :D
2013. márc. 25. 13:41
 19/21 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem még azt is mondta nekik, hogy de rég láttalak titeket!
2013. márc. 25. 13:56
 20/21 A kérdező kommentje:

Szégyelljétek el magatokat mélységesen.

Ide jártok kötekedni...szánalmas...

a kérdést töröltem, már nem érdekel.

2013. márc. 25. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!