Újabb fontos info a Családi Pótlék nyilatkozatával kapcsolatban az OEP honlapon?
Ha megnézitek a nyilatkozatot, ott az áll, hogy pl 2. pontban, .....hónaptól kezdődően .....forint rendszeres adóterhet nem viselő járandóság figyelembevételét kérem (pl GYED)!!!!
Hát kérem szépen! Ki a búbánat kapott hivatalos értesítést, hogy mennyi a hivatalosan megállapított GYED-e??? Mert pölö én nem! És ez mos brutto vagy netto? És akkor most a GYED-ből mi a francot vonnak? Az nem visel adóterhet??? És ezt egy hétköznapi embernek honnan kéne tudni?
Igen, bocsánat mindenkitől, előbb írtam, mint gondolkodtam volna, de volt másik kérdésem is ezzel kapcsolatban, ami rettenetesen felbosszantott, és utána néztem még ezt a pontot, és rendesen elnéztem, azt hittem még fel is robbanok.
Ilyen értelemben ez a kérdés értelmét vesztette, de az info hasznos, sokan nem tudtuk eddig, mit is kell, hogyan, hova nyilatkozni, most legalább az OEP lépett végre valamit, mondjuk legalább 1 hónap késéssel, de megtették!
Szia!
Hát én is felrobbantam ettől az egésztől nem csak te!De én még semmilyen nyilatkozatot nem kaptam sehonnan vagy nekem kell bemenni az oep-hez és kérni?Munkanélküli GYETen levő anyuka vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!