Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha gyed bevételem van csak és...

Ha gyed bevételem van csak és azért magamon spóroltam és már lepukkant vagyok, hol vásárolhatnék magamnak ruhát, ami nem olyan drága?

Figyelt kérdés
Voltam sok turiban, de nem talaláltam semmit, ami jó lenne rám. Bp-en lakunk, csak most nem fizuból nem tudok venni ruhát ott, ahol eddig.
2009. szept. 17. 09:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom eddig hol próbálkoztál, milyen színvonalon. Kínaiban is ki lehet fogni jókat és a Corában, Tescoban is vannak elfogadható áron tűrhető ruhák.
2009. szept. 17. 09:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Keresd meg a kerületi Vöröskeresztet. Ott is szoktak jó dolgok lenni, illetve sokszor élelmiszer adomány is előfordul.
2009. szept. 17. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Jeans Club? Én baromira szeretem az üzleteiket, 500-800 ft-ért már tök jó pólókat lehet venni. Szinte minden nagyobb bevásárlóközpontban van üzletük. Én is gyedből élek, ráadásul sikerült annyit fogynom, hogy minden lötyög rajtam, tehát kellett vennem ezt-azt.
2009. szept. 17. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Jeans Club tényleg nagyon jó, mindig van leárazás, 500-1000 ft között simán kapsz felsőket.

New Yorker-ben is szoktak lenni jó és nem drága cuccok.

Vagy kínai bolt.

2009. szept. 17. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekme is nagyon bejöttek a Jeans Club-os cuccok, jó anyagból vannak, mosás után sem löttyedtek...

De leggyakrabban turizom, én mindig találok nekem valót, alig használtat, jó minőségűt, de én minidg csak a Háda Kft turijaiba megyek. Most már 2500 ft egy kg ruha, persze így is nagyon megéri! (csak nekem azért fura, mert 1100ft volt/kg, amikor elkezdtem oda járni, csak ugye akkor még ért valamit a "fillérünk")

www.hadakft.hu oldalon megtalálod az összes boltjukat.

2009. szept. 17. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Én rendszeres turizó vagyok,és ha elfogadsz egy tanácsot,feltétlenül bálabontáskor-árucsere napján nyitásra menj!Meg fogsz lepődni,mert ilyenkor egy óra alatt eltűnnek a jó cuccok,csak az átlagosak maradnak.

Teszvesz,Vatera,ezeken szintén jókat és olcsón ki lehet fogni.

2009. szept. 17. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!