Ha gyed bevételem van csak és azért magamon spóroltam és már lepukkant vagyok, hol vásárolhatnék magamnak ruhát, ami nem olyan drága?
Jeans Club tényleg nagyon jó, mindig van leárazás, 500-1000 ft között simán kapsz felsőket.
New Yorker-ben is szoktak lenni jó és nem drága cuccok.
Vagy kínai bolt.
Nekme is nagyon bejöttek a Jeans Club-os cuccok, jó anyagból vannak, mosás után sem löttyedtek...
De leggyakrabban turizom, én mindig találok nekem valót, alig használtat, jó minőségűt, de én minidg csak a Háda Kft turijaiba megyek. Most már 2500 ft egy kg ruha, persze így is nagyon megéri! (csak nekem azért fura, mert 1100ft volt/kg, amikor elkezdtem oda járni, csak ugye akkor még ért valamit a "fillérünk")
www.hadakft.hu oldalon megtalálod az összes boltjukat.
Én rendszeres turizó vagyok,és ha elfogadsz egy tanácsot,feltétlenül bálabontáskor-árucsere napján nyitásra menj!Meg fogsz lepődni,mert ilyenkor egy óra alatt eltűnnek a jó cuccok,csak az átlagosak maradnak.
Teszvesz,Vatera,ezeken szintén jókat és olcsón ki lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!