Önkormányzattól milyen támogatást kaphatnék 2 gyerekkel?
Sajnos sokkal kevesebb gyedet fogok kapni a második gyermekemre, ezért már szégyen ide szégyen oda, mindenféle támogatásokon gondolkozom.
Albérletben élünk. Ilyenkor levonják a bevételünkből a bérleti díjat és úgy számolják ki, hogy mennyi az egy főre eső jövedelem? Egyáltalán mennyinek kell lennie, hogy kaphassunk?
Ha jól tudom van valami lakhatási támogatás. Ezen kívűl létezik még valami amit igénybe lehet venni?
Azért kérdezem tőletek, mert nem szeretném, ha a tájékozatlanságom miatt le tudnának majd rázni az önkoriban. Szeretnék alaposan felkészülni a témából, szóval minden tájékoztatást szívesen veszek!
Nem vonják le a bérleti díjat, az összbevételeteket nézik, az nem érdekli őket, hogy mennyi kiadásotok van, azokat nem vonják le. Lakhatási támogatáshoz úgy tudom, hogy abba a lakásba is kell bejelentve lenni, ahol vagytok albérletben.
Az egy főre eső jövedelem nem haladhatja meg a 39.900 Ft-ot, ha jól tudom. Gyermekvédelmi támogatást tudsz még igényelni, de az 1 évben kétszer jár, kb. 6000 Ft értékű Erzsébet utalványt adnak általában, a legtöbb önkormánzat.
Azt mondom inkább, hogy mennyi lesz, mert a mostanival nincs gond.
86.000 tgyás adókedvezménnyel
110.000 fizetés adókedvezménnyel
26.600 csp a két gyerek után
Ami probléma, hogy
55.000 lakbér
15.000 hitel
46.000 rezsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!