Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyeden vagyok és a második...

Gyeden vagyok és a második babánkat várjuk. Hogy lehet az önkormányzattól valamilyen támogatást kérni?

Figyelt kérdés

Milyen papírok kellenek hozzá?Mondjuk,ha levélben igényelnénk abba mi az amit bele kell írni?Telefon számla,internet,kábel tv,autón a kötelező biztosítás,ezek beletartoznak a rezsibe?

Tudom,hogy ezeket mindet le lehetne mondani,úgyhogy aki ezt tanácsolná azt kérem ne válaszoljon.Köszönöm.

2009. nov. 23. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Az önkormányzattól kérdezd meg, hogy mi kell a támogatáshoz, biztos tudnak segíteni. Ez mindenhol más. Nem értem a kérdésed második részét. A rezsivel kapcsolatban pontosan mit szeretnél kérdezni? A lakáshoz kapcsolódó költségeket hívják rezsinek.
2009. nov. 23. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom,hogyha megkérdezik,hogy mennyi a havi kiadásunk,abba mi az ami beletartozik?A villany a gáz stb azt tudom de pl a telefonszámla,vagy egy autónak a fenntartása?Azért nem tudom,mert ha belegondol az ember ezek a dolgok már hozzátartoznak a mindennapokhoz.Az internet 80%-át a párom cége fizeti,de ez rajta is van a fizu papírján.Szóval amit csekken befizet az ember minden hónapban az a rezsibe tartozik?Bocsi,hogy hülyén fogalmazok,de nem tudom másképpen leírni.
2009. nov. 23. 17:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Létezik olyan,h lakásfenntartási támogatás,az önkormányzat adja.De ha van autótok,esetleg saját tulajdonú lakásotok,az nem feltétlen pozitív.Internet autón kötelező,stb.NEM tartozik a rezsibe,ezek extra,luxus kiadások(segély esetén).Elmondják,h milyen papírok kellenek(nem kevés:a te GYED papírod,a párod munkáltatói-ja,éves villanyszámla,díjbeszedő,gáz,illetve főtáv összesítő,valamint,ha társasházban laktok a közös képviselőtől is egy igazolás,h nincs tartozásotok(mivel nem lehet tartozásotok egyik szolgátatónál sem,vagy legalább is csak minimális))és kiszámolják,h mennyi az egy főre jutó bevétel(miután levonták a tényleges rezsit(gáz,víz,villany,közös költség,szemétdíj,csatorna díj).És attól függ,h mennyit kaptok.Levélben ezt nem tudod igényelni(a segélyeket általában nem lehet ilyen formán igényelni).Nem egyszerű,arra készülj fel.
2009. nov. 23. 17:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2009. nov. 23. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, Gyeden!
2009. nov. 24. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia,utolsó!Bocsi,de nem értem.????
2009. nov. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!