Táppénz beleszámít a gyedbe?
Sziasztok.
32 hetes kismami vagyok. Még mindíg dolgozom , de már nem sokáig bírom ki az tuti:(
Nos az a helyzet, hogy mikor megtudtam,hogy terhes vagyok ,engem akkor vettek fel hivatalosan, addig feketén dolgoztam.
Ez volt május 5-e.
Ahhoz ,hogy gyedet kapjak november 5-ig kellene dolgoznom, akkor lenne meg a fél év...
De én már mostanában szeretnék menni táppénzre , mert nagyon nem bírom magam cipelni???
Akkor ha elmegyek táppénzre az is beleszámít a ygedbe? Csak valószínű ,hogy kevesebbet kapok? Vagy hol lehet efelől érdeklődni? vagy esetleg tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm
Nem számít bele.
Ne menj el táppénzre, mert ha nincs meg a 180 nap ledolgozott napod, nagyon rosszul jársz! Érdeklődj ennek nagyon pontosan utána a MÁK-nál, nehogy semmit se kapj, csak a GYES-t!!
Mák -nál???
Nem az oep-nél?
Egy másik fórumba is feltettem ez a kérdést, ott azt írták,hogy mivel a táppénz is munkaviszony , ezért beleszámít, hát lehet felhívom a tudakozó plusszt:D hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!