Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Táppénz beleszámít a gyedbe?

Táppénz beleszámít a gyedbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

32 hetes kismami vagyok. Még mindíg dolgozom , de már nem sokáig bírom ki az tuti:(

Nos az a helyzet, hogy mikor megtudtam,hogy terhes vagyok ,engem akkor vettek fel hivatalosan, addig feketén dolgoztam.

Ez volt május 5-e.

Ahhoz ,hogy gyedet kapjak november 5-ig kellene dolgoznom, akkor lenne meg a fél év...

De én már mostanában szeretnék menni táppénzre , mert nagyon nem bírom magam cipelni???

Akkor ha elmegyek táppénzre az is beleszámít a ygedbe? Csak valószínű ,hogy kevesebbet kapok? Vagy hol lehet efelől érdeklődni? vagy esetleg tud valaki segíteni?

Előre is köszönöm

2009. szept. 16. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem számít bele.

Ne menj el táppénzre, mert ha nincs meg a 180 nap ledolgozott napod, nagyon rosszul jársz! Érdeklődj ennek nagyon pontosan utána a MÁK-nál, nehogy semmit se kapj, csak a GYES-t!!

2009. szept. 16. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Mák -nál???

Nem az oep-nél?

Egy másik fórumba is feltettem ez a kérdést, ott azt írták,hogy mivel a táppénz is munkaviszony , ezért beleszámít, hát lehet felhívom a tudakozó plusszt:D hehe

2009. szept. 16. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem számít bele a táppénz,és az OEP-nál kell érdeklődni.
2009. szept. 16. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, bocs, OEP-et akartam írni, csak a MÁK járt az agyamba valamiért... Ne haragudj. De tényleg nem számít bele, ellátás nem lehet másik ellátás alapja, vagy valami hasonló elv alapján.
2009. szept. 16. 14:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam az oep et és rákérdeztem, beleszámít!
2009. szept. 16. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!