Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislány és kisfiú neveket...

Kislány és kisfiú neveket keresek?

Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam Kristófnak hívják. 20 hetes terhes vagyok Úgy néz ki hogy egy kislány és egy kisfiú van a pocakban. Mondanátok neveket? Nekem nagyon tetszik Patrik és a Lilla. Előre is köszi
2009. szept. 16. 10:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Az nem tetszene, ha mind 2 gyerek neve K-val kezdődne, mivel, már van 1 Kristófod?

K-s fiú most nem naon jut eszembe a Károlyon kívül, de az nem is tetszik, lányba viszont a Karola nagyon is.

2009. szept. 16. 10:37
 2/26 A kérdező kommentje:
Igen nézegettem a K betűvel kezdődő neveket de nem nagyon tetszik egyik sem.
2009. szept. 16. 10:41
 3/26 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm. Írjatok még.
2009. szept. 16. 10:42
 4/26 anonim ***** válasza:

Villő,Minka,Szirka,Zille

Karsa,Vajk,Zalán

2009. szept. 16. 10:48
 5/26 anonim ***** válasza:

Kevin vagy Krisztián és Kármen, Kíra, Klaudia,Krisztina.

Ha már ikrek Krisztián és Krisztina, mondjuk ez nem túl extra. De vannak olyan nevek, amelyeknev megvan a férfi-női megfelelője, pl Alex-Alexa, ez tetszene ikreknél:-)

2009. szept. 16. 10:52
 6/26 anonim ***** válasza:
Az én fiam Maximilián, ha lány lett volna a Viktória Zóra nevet kapta volna.
2009. szept. 16. 10:52
 7/26 anonim ***** válasza:
szia! szerintem mindenki a saját kedvenc neveit fogja mondani neked, ha ilyesmit kérdezel. Nekem a Lilla nem tetszik, a Patrikkal semmi bajom. A Lillától feláll a hátamon a szőr, de nem tudom pontosan, miért, csak nem szimpatikus. Én valami komolyabb nevet adnék neki, bár most egy sem jut eszembe. Ha minden jól megy, kisfiús anyuka leszek, erre van ráállva a gondolatom, lányneveket nem tudok mondani. De az Anna tetszik.
2009. szept. 16. 10:56
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

ne adj neki olyan neveket, amiből fiú és lánynév is van. Az olyan vicces meg ciki, ha felnőnek. Hadd legyen mindkét gyerek enyéniség, és nem egymás kópiái

2009. szept. 16. 10:57
 9/26 anonim ***** válasza:
Nekem is ikreim vannak.Ha elfogadsz egy tanácsot,ne add nekik ugyanannak a névnek a férfi-női változatát.Ha csak abba belegondolsz,h egy csoportba fognak járni bölcsibe,oviba,aztán valószínűleg egy osztályba,nagyon kellemetlen és macerás lesz nekik,h melyiküket hogyan szólítsák.Az ikreknek sokszor amúgy is elege van a "duplaságból",képzeld el milyen nagy "öröm" olyankor,h még saját nevet sem kaptak,azt is csak mint egy dupla gyerek.Sokan egy tömbnek tartják az ikreket,egyforma ruhák,egyforma ajándékok,mindig együtt vannak a képeken,hadd legyen saját,külön,egyedi nevük legalább.
2009. szept. 16. 10:58
 10/26 A kérdező kommentje:
Igen elég nehéz a döntés.
2009. szept. 16. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!