Kislány és kisfiú neveket keresek?
Figyelt kérdés
2 éves a kisfiam Kristófnak hívják. 20 hetes terhes vagyok Úgy néz ki hogy egy kislány és egy kisfiú van a pocakban. Mondanátok neveket? Nekem nagyon tetszik Patrik és a Lilla. Előre is köszi2009. szept. 16. 10:27
1/26 anonim válasza:
Az nem tetszene, ha mind 2 gyerek neve K-val kezdődne, mivel, már van 1 Kristófod?
K-s fiú most nem naon jut eszembe a Károlyon kívül, de az nem is tetszik, lányba viszont a Karola nagyon is.
2/26 A kérdező kommentje:
Igen nézegettem a K betűvel kezdődő neveket de nem nagyon tetszik egyik sem.
2009. szept. 16. 10:41
3/26 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm. Írjatok még.
2009. szept. 16. 10:42
4/26 anonim válasza:
Villő,Minka,Szirka,Zille
Karsa,Vajk,Zalán
5/26 anonim válasza:
Kevin vagy Krisztián és Kármen, Kíra, Klaudia,Krisztina.
Ha már ikrek Krisztián és Krisztina, mondjuk ez nem túl extra. De vannak olyan nevek, amelyeknev megvan a férfi-női megfelelője, pl Alex-Alexa, ez tetszene ikreknél:-)
6/26 anonim válasza:
Az én fiam Maximilián, ha lány lett volna a Viktória Zóra nevet kapta volna.
7/26 anonim válasza:
szia! szerintem mindenki a saját kedvenc neveit fogja mondani neked, ha ilyesmit kérdezel. Nekem a Lilla nem tetszik, a Patrikkal semmi bajom. A Lillától feláll a hátamon a szőr, de nem tudom pontosan, miért, csak nem szimpatikus. Én valami komolyabb nevet adnék neki, bár most egy sem jut eszembe. Ha minden jól megy, kisfiús anyuka leszek, erre van ráállva a gondolatom, lányneveket nem tudok mondani. De az Anna tetszik.
8/26 anonim válasza:
utolsó vagyok
ne adj neki olyan neveket, amiből fiú és lánynév is van. Az olyan vicces meg ciki, ha felnőnek. Hadd legyen mindkét gyerek enyéniség, és nem egymás kópiái
9/26 anonim válasza:
Nekem is ikreim vannak.Ha elfogadsz egy tanácsot,ne add nekik ugyanannak a névnek a férfi-női változatát.Ha csak abba belegondolsz,h egy csoportba fognak járni bölcsibe,oviba,aztán valószínűleg egy osztályba,nagyon kellemetlen és macerás lesz nekik,h melyiküket hogyan szólítsák.Az ikreknek sokszor amúgy is elege van a "duplaságból",képzeld el milyen nagy "öröm" olyankor,h még saját nevet sem kaptak,azt is csak mint egy dupla gyerek.Sokan egy tömbnek tartják az ikreket,egyforma ruhák,egyforma ajándékok,mindig együtt vannak a képeken,hadd legyen saját,külön,egyedi nevük legalább.
10/26 A kérdező kommentje:
Igen elég nehéz a döntés.
2009. szept. 16. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!