Kisfiúnak (17hós) játékbaba, babakocsi? Mi a véleményetek róla?
Ahol korábban laktam, ott két ennyi idős kisfiú is kapott kék játékbabakocsit, csak ők nem babát, hanem macit vagy más plüsst sétáltattak. Úgyhogy erre a szokásos sopánkodókórus (60+ idős szomszédnénikék) sem zendített rá, pedig azok kommentáltak mindent. Boldogan tologatták a kocsijukat a gyerekek, aztán amikor nagyobbak lettek, ugyanolyan rosszcsont kisiskolások lettek mint a többi fiú, szóval kárt nem okoz a lelkecskéjükben.
Ha szeretné, akkor vegyél neki kék mintásat.
Az én fiam is szeretett babakocsikat kölcsönkérni a játszótéren, mondjuk a babát mindig kirakta belőle, és ez nem tudom, mit jelenthet :), de a rószaszín babakocsikkal, néha benne egy labdával nagyon büszkén flangált.
Venni nem vettem neki (mert nincs túl sok helyünk), de nem nézek ki én sem egy totyit, aki fiú létére babakocsit tol. Meg az apukák is szokták tolni a gyereküket, úgyhogy teljesen jogos :)
Van egy 5 éves lányom és egy 3 éves fiam. Természetesen egymás játékaival játszanak, a böcsibe sokszor visz a fiam babát. Naná, hogy mindenki szóvá teszi, de engem nem érdekel. Nagyobb baj lenne, ha tiltanám! A lányom annak idején autókkal jászott inkább, ma meg minden barbi és póni és rózsaszín... Nekünk 2 babakocsink is van, mert ha az egyik elkezdi tolni, a másiknak is az kell. Szépen fel-alá tologatják fontoskodva :) sztem ettől ő csak jobb apa lesz, ha felnő.
Szóval én vennék, ha ez a szíve vágya! Szép sötétkéket például, és lehet már kisfiú babát is kapni.
Ha meg "arról" van szó, akkor sem érdekel, ugyanúgy szeretném a fiam, csak őt sajnálnám, mert nehéz ma egy melegnek!
most 3,5 éves a kisfiam, és a minap megvetett velem egy rózsaszín plüss Tádét :)
Mazsola és Tádé bábelőadáson voltunk, ott szúrta ki. Mondtam neki hogy inkább megveszem a Manócskát (az olyan fiús színű volt) Erre azt mondta, hogy "a Manócskát vedd meg magadnak, nekem meg a Tádét" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!