Kedves "kis korkulonbseges" anyak es apak! Autovasarlas elott allunk?
koszonom az eddigieket, a chevrolet szoba jott, a vw-t megnezem, fordot meg a parom nem akar sajna, most nekunk is egy focusunk van,de mivel rengeteget megyunk orszagon belul(2 varos kozott elunk majdnem) ezert kell nagy csomagteru kombi.
varom a tippeket tovabbra is:-(
Renault Espace
Ford c-max
Opel meriva
Én egyterűben gondolkodnék. Ott ha a hátsó üléssort nem használjátok, óriási csomagteret kaptok, ha meg esetleg lenne harmadik babó, úgyis ismét autót kell cserélnetek.
Nekünk három gyerkőc van, 4 és fél éves, 2 és fél éves, 8 hónapos, meg egy Toyota Priusunk, elég nagy csomagtérrel és tágas belső utastérrel. Két gyerekülést még beleraktunk, de én pl. már nem tudtam a gyerekek közé ülni hátul, pedig vékony alkat vagyok, most a három gyerekülés egyszerűen nem fér be. A babahordozót még benyomtuk valahogy, de centizgetve és kínlódva, három gyerekülésnek egyszerűen nincs hely. A csomagtér két gyerekkel is kicsi volt, ha babakocsit kellett vinnünk, hárommal lehetetlen.
Most készülünk egyterűt venni mi is, de ha hamarabb kapcsolunk, már két gyereknél erre váltottunk volna. Nálunk a VW Sharan az első befutó, diesel változata elég keveset fogyaszt és nagyon nagy a belső tere. Ennél kicsit kisebb és sokkal rosszabb fogyasztású az Opel Zafira. Ami még megbízhatósága miatt szóba jön, az a Toyota Corolla Verso.
Renault Megane Grandtour
Két kicsi gyerekkel még egyszer sem fordult elő, hogy ne fértünk volna el, mi is sokat megyünk országon belül és én a fél lakást bepakolom! :)
nissan káskáj 7 üléses, 2 kisgyerek, 18 hó különbséggel, 2 vizsla :D Bőven elférünk babakocsistul.
Barátainknak is két pici gyerekük van, rönó lagunájuk van, simán elférnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!