Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a legszuperebb babakocsi,...

Mi a legszuperebb babakocsi, amit láttatok és megvennétek vagy meg is vettetek?

Figyelt kérdés

Csak ötleteket keresek, első babánál megvettük az első babakocsit, amit megláttunk és megtetszett, persze, hogy nagyon kényelmetlen volt. Most pedig már hónapok óta nézegetek, de még nem választottam. Az ára annyira nem érdekel, csak az, hogy lehessen hozzá (a vázra) venni mózest, hordozót és sport részt is. Hogy össze lehessen könnyen csukni, mert autóval járunk. Méret nem annyira lényeg, mert elfér a nagy csomagtartóban. Lényeg, hogy a babának legyen kényelmes.

Az előző babakocsinak a hordozója nagyon szűk volt és kényelmetlen és a sport is, télen felöltözve már nem fért el rendesen.

Minden ötlet érdekel:)

2013. márc. 4. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Maxicosi Mura 4. Vagy graco symbio. Ezeket venném ha az ár nem számítana.
2013. márc. 4. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Concord neo
2013. márc. 4. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Peg Perego Easy Drive Switch-et vàlasztottuk. Az első gyereknél is ezt a márkát vettük és nagyon szerettem.
2013. márc. 4. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Espiro Vector Air ezt szeretném 2. babánknak ,majd
2013. márc. 4. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én így az elsővel értek egyet Maxi Cosi mura 4 ! Én magam is használom Július óta . Kettő tesójának mi is hasonlóan voltunk , hogy első babakocsit amit láttam meg tetszett megvettük , de nagy rakás k@ki volt az egész . Viszont ez tényleg álmaim babakocsija , nagyon kényelmes , duplán párnázott , nagyon jó kerekei vannak ! A mózest mi most cseréltük le , szóval még nagy overálba is elfért benne! A sport rész az nagyon jó ! Nekünk ugye van egy tesó felálló is csatlakoztatva , mivel 2 éves a nagyobbik , és 5 éves a legnagyobb, szóval ahogy látod nagyon sok cucc van , mivel nekem nincs jogsim , szóval először elmegyek boltba , majd a bölcsibe ott is van táska , meg az oviba szóval nagyon nagy a tároló felület !! Csak ajánlani tudom !!!
2013. márc. 5. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!