Tévhit vagy igaz? A mell nagysága és a termékenység szorosan összefügg egymással? Ezek szerint én terméketlen vagyok? Nem lehet gyerekem?
Ez egy nagy hülyeség:D
Nekem sincs nagyobb mellem, mégis van egy 13 hós fiam:D
A Blikkben olvastad, igaz? Azt írták, h elméletben termékenyebbek a nők, ha dús a keblük, vagy a férfiak legalábbis azt gondolják:D
Ettől nem kell aggódnod:)
hülyeségeket beszélsz :-)
nekem 75ös,nagyon jó indulattal vehettem föl 80ast(azt is a hátszélességem miatt)és láss csodát,van egy 10,5hónapos fim,akit nem mellesleg 9hónapig szoptattam :-)
El ne hidd! Ezek a tévhitek szerintem még a barokk korszakból maradtak fenn (akkor voltak menők a ma teltnek és kövérnek nevezett nők).
Csak hogy tudd, anyámnak szinte nincs is cicije, még is velem együtt 3 gyereket szült, és mindhárom esetben annyi teje volt, hogy jöttek érte az "anyatej-gyűjtőből".
Ez egy nagy hülyeség.... nekem is 70B/75A volt a mellem mérete és most 26hetes terhes vagyok. A baba a 2. hónapban megfogant. MOst már 80as melltartóra van szükségem :-)
Ne higyj el minden hülyeséget amit az újságokban olvasol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!