Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan telnek a napjai annak...

Hogyan telnek a napjai annak az anyának, akit elhagyott a férje pár hónapos babával?

Figyelt kérdés
Hogyan kötitek le magatokat?
2009. szept. 15. 12:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönjük!Sajnos nem a bátorság vitt rá, hanem a kényszer.Hogy ne szenvedjen egy ártatlan pici gyerek...
2009. szept. 19. 07:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mi még csak most szeretnénk ha összejönne a baba, tehát ez csak fél vélemény mert nem az "én" családom. DE! Én úgy nőttem fel, hogy anyukám azért maradt együtt faterommal, mert félt egyedül maradni, félt az anyagi függetlenségtől. Lehet hogy ezt a részét nem tudta volna megoldani. De így felnőve azt hallgatva mindíg, hogy miattunk marad a faterommal, hogy legyen apánk,meg mit mondott volna nekünk mért mentek külön, ez kifogás ,és takarózás volt. Egyébként 4 éves voltam mikor elváltak.

Apám sose volt minta apa(pia), mentek a veszekedések szinte állandóan. Nem azt mondom mindig gyilok volt de én sajnos úgy érzem, hogy az én gyengébb idegrendszeremnek ez is sok volt. Anyukám 6éve él antidepresszánsokon. 6 évvel ezelőtt 4 hónapot feküdt a pszihiátrián. Higgyétek el a pillanatnyi nehéz élethelyzet nem éri ezt meg. Most se boldogok a szüleim, pedig anyukám megérdemelné. Én már 30 éves vagyok. Szerintem még mindíg jobb lesz egy "új" pótpapa mint egy rossz vérszerinti. Tartsatok ki.

2009. szept. 19. 07:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én egyedül nevelem a fiam amióta él. Nekem ilyen nem volt, hogy mivel kössem le magam, mert pont abból adódóan, hogy egyedül nevelem, szerintem sokkal több feladat hárult rám, szóval mindig volt mit csinálni. Nyugis percekben meg msn-en lógtam, barátnőimmel trécseltem. A gyerek előtt sosem szidjuk az apukáját, de msn-en már gyakorlatilag ő lett a legtöbb poénunk tárgya, nekem már nem fájó emlék, csak nevetünk rajta.
2009. szept. 19. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!