Progeszteron hiány miatt lehet csak 1 napos menszesz és barnázás is?
Figyelt kérdés
Valamint még az lenne a kérdésem ha progeszteron hiányom van akkor nem is lehetek terhes? Mármint teherbe sem eshetek?2013. márc. 14. 10:19
1/2 anonim válasza:
Ha 1 napos a mensid, akkor valószínűleg peteérésed sincs, így elég nehéz teherbe esni. (A PCOS-nak ez tünete szokott lenni) Azt nem mondom meg innen, hogy mi áll a peteérés hiányának hátterében, mert ilyen gondot már inkább orvossal kéne kezeltetni.
2/2 anonim válasza:
Nekem a 2. terhességem előtt/alatt progeszteronhiányom volt. Semmi tünete nem volt, "csak" nem maradtak meg a terhességeim. Szóval teherbe estem, de az 5-6. héten elvetéltem. Egy vizsgálattal kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!