Más is kevés Gyedet kapott, most?
Eddig 74000ft kaptam ami szintén semmire nem elég ,de most azt hittem agyvérzést kapok 66000ft kaptam!!
Barinőm mondta ő is 10.000ft val kevesebbet kapott ,mert febr 28 napos volt!!!
És az a borzasztó az egészben hogy a kisfiammal mikor itthon voltam 4,5 évvel ezelőtt pont ugyan ennyit kaptam!!
Iszonyu ez a kormány ennek takarodnia kellene már de nagyon gyorsan ,és akkor válaljunk gyereket ,ja mire?!!
Február miatt kaptál kevesebbet.
Én amúgy meg azon háborodok fel, hogy sokan nem értékelik azt a lehetőséget, hogy ennyi ideig otthon maradhatnak a babával. Na, nem a kormányt fényezném, mert eddig egyik sem volt arra méltó, hogy fényezzük, meg amúgy sem akarnék politizálni.
Viszont örülhetsz, hogy otthon lehetsz és kapsz gyedet.
Ha nem elég, akkor más megoldást kell keresni, mert a sült galamb nem repül a szádba, az bizonyos...
Svájci barátnőm most 4 hónapot maradhatott a picivel otthon. Bár jobban keresnek, és egyértelműen jobban élnek, de ott sincs kolbászból a kerítés.
S neked mi bajod?
Kaptál választ a kérdésedre, nem is egyet, de azért őrjöngsz itt ezerrel...
Én is kevesebbet kaptam egy tizessel. Nem örültem neki.
Többieknek: Nem mondjátok komolyan hogy örülni kell annak ami itt van? Talán Svájcban és a többi felsorolt országban nem is ennyiért dolgoznak amikor dolgoznak. Apuka megkeres annyit hogy el tudja tartani a családot ha arról van szó. M.o.-on pedig ez mindössze azért van hogy javítsák a statisztikát, ugyanis a gyeden, gyesen lévő kismama nem munkanélküli:( Az utolsó év gyesről pedig szívesen lemondok biztos munkelyért és bölcsödéért!
Tudod, a válasz már tényleg megvolt. A február rövid hónap, így a gyed összege is eszerint változik (gondolom 4,5 éve a másik gyerekeddel is tapasztalhattál hasonlót).
Háborogni meg valóban felesleges, mert csak szét kell nézni más országokban, és egy kis ismeretet gyűjteni, máshol mi, hogy működik. Mert mi úgy képzeljük, hogy ha máshol szülsz, akkor egy vagyont fizetnek, és nem is kell soha többé dolgozni. Oké, sarkítottam, de a lényeg, hogy nem biztos, hogy máshol annyival jobb, sőt!
Amúgy a két gyerek már megvan, tehát hogy mire szülted őket, te tudod. Ha valakinek sza.rul megy, és úgy látja gond van, akkor nem vállal gyereket.
Sok béna dolog van itt az országunkban, ezt elismerem, és nem is kell örülni a gyedednek, ezt senki nem várja el.
Viszont kérdést feltenni sem muszáj, és a válaszokon idegeskedni sem. Attól úgysem lesz több a gyeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!