Ha kisgyerek lennél, hová dugnád anyukád sapkáját?
Figyelt kérdés
Minden extrém hely érdekel, lakáson belül.2013. márc. 12. 13:39
11/22 anonim válasza:
Az én fiam a plüssei közé szokta dugni a távirányítót, a telefonomat meg a hangfalba (mélynyomó, furat van az elején).
DE! Ha megkérdeztem tőle, mindig megmutatta, hogy hova tette (akkor is, amikor még nem tudott beszélni, de már mindent megértett).
12/22 anonim válasza:
radiátor háta mögé, kanapé puff, szék mögé, tv mögé, szekrényrá vagy mögé, wc tartály, kuka, játéktárolo, ruhásszekrény, cipöbe csizmába elrejtve, höttö vagy mélyhöttő
13/22 anonim válasza:
Az én sapimat a kisfiam a fiókos szekrény mögé dobta be.
14/22 anonim válasza:
én speciel a pecsétgyürüt amit a kislányom lenyult beletette egy kis dobozba bele egy boritékba és bele a kukákba 2 napig kerestük mindent szétforgattunk legvégén a kukát apro miszlingre szedtük és ott volt drága mulatság lett volna
15/22 Golan Trevize válasza:
Szennyeskosár, ágy mögött, szekrények/ágyak alatt a legsötétebb zug, ahova fényes nappal is csak zseblámpával bevilágítva látni be, gurulós bőrőnd alatt.
Nálunk ezeken a helyeken lenne.
17/22 anonim válasza:
Köszönöm kedves kérdező, ez most jól esett :-)
Remélem előkerül!
18/22 anonim válasza:
fagyasztó.Én oda szoktam dugni a párom papucsát.
19/22 A kérdező kommentje:
Nyert a höttö. :) Elképesztő...
2013. márc. 12. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!