A kislányomon van egy leggings és felette egy melegítő nadrág. Azt leveszem róla, mikor beérünk, és mikor kimennek az udvarra, a gondozónénik ráadják, mikor bemennek, leveszik, beteszik a szekrénybe és délután meg ráadom. Ma délután már nem volt meg. Átkutattuk az öltözőt, minden szekrényt, de sehol sincs.
Járt már így valaki? Végülis meglett a ruhadarab?
2013. márc. 11. 21:56
1/10 anonim válasza:
Lányomnak a bugyija tűnt el (nem lett meg), és egyszer meg egy másik gyerek nadrágja volt rajta, mikor mentem érte.
Hát ez van, akkora nagy ügyet nem csinálok belőle. Sok a gyerek, nem mindenki írja bele a gyerek nevét, simán előfordulhat egy-egy keveredés.
2013. márc. 11. 21:58
2/10 A kérdező kommentje:
De gondolom, levetted róla a nadrágot és visszaadtad a tulajnak, nem?
2013. márc. 11. 22:00
3/10 anonim válasza:
Véletlenül másra adták, és aki elvitte a másik gyereket nem vette észre. Nálunk mondjuk csak én járok a gyerekért, így feltűnne, ha vmi nem saját lenne. Viszont tűnt már el benti szandink, farmer mellény ősszel. Rengeteg kesztyű, néhány sál :S
2013. márc. 11. 22:08
4/10 A kérdező kommentje:
Én most abban bízom, hogy egy nem gyakran járó apuka abban vitte haza a gyereket, és anyuka otthon észreveszi és visszahozzák holnap reggel.
2013. márc. 11. 22:11
5/10 anonim válasza:
Egy oviba nem gyakran járó apuka vagy nagypapa feladta a gyerekre, pár nap és hidd el előkerül.
2013. márc. 11. 22:11
6/10 anonim válasza:
Első vagyok. Persze visszaadtam a dadusnak, mert abba a nadrágba se volt beleírva név vagy jel. A dadus sem tudta kié, de gondolom másnap vagy valamikor visszatalált a gazdájához a naci.
De amúgy volt olyan is, hogy nagyi ment a lányomért, és halovány gőze nem volt arról, hogy miben volt a lányom, és a benti cuccait hazahozta, a többit meg bent hagyta. Tehát simán el tudom képzelni, hogy úgy tűnt el a lányod nadrágja, hogy véletlen valakire ráadták, aki meg jött a gyerekért nem tudta, hogy az nem az övé.
2013. márc. 11. 22:16
7/10 anonim válasza:
Hajajj, persze. Nálunk a balesetet szenvedett ruhadarabokat kimossák, van, hogy simán az ovis csoportból hozzák vissza. Plusz a gyerkőcök is szabadon kijárnak az előtérbe (tovább nem tudnak jutni) és többször láttam, hogy ők is rendezik a polcok, fiókok tartalmát!:) Havi rendszerességgel tűnnek el ruhadarabok, de eddig még mindig visszakerültek a gazdájukhoz./van egy láda oda pakoljuk azokat a cucokkat amik nálunk landoltak, de nem hozzánk tartoznak.Péntekenként mindig átnézem :)/
2013. márc. 11. 23:19
8/10 anonim válasza:
A gyerek/gondozono rossz helyre teszi vissza. Anyuka helyett apuka/nagymama/Tesco megy a gyerekért, akinek fogalma nincs róla, melyik a gyerek ruhája. Illetve b verzió, elloptak.....
2013. márc. 12. 06:29
9/10 anonim válasza:
Már 3 gyerekem járt oviba, össze sem tudnám számolni, mennyi mindenünk tűnt már el! A legdurvább az volt, mikor a kislányom rózsaszín(!) pizsije tűnt el. Hónapok múlva pedig visszahozták, kiderült, hogy egy apuka tévedésből hazavitte, akinek 2 fia(!) volt... Gondolj bele,ha otthon eltűnnek dolgok, akkor bölcsiben, oviban mennyivel inkább... (A suliban már komplett tornafelszerelésünk is tűnt el, szerintem ott már a lopás is gyakori...)
2013. márc. 12. 08:01
10/10 anonim válasza:
Nálunk az oviban tűnt el a lányom hosszúnadrágja, amit bent visel. Mikor mentem érte az utcai gatyájában volt, soha többet nem lett meg. Ugyanez történt a pólójával mikor tesijük volt, akkor már nagyon berágtam és hangot adtam a dolognak, azóta nem tűnt el más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!