Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti hisztiztetek,...

Anyukák! Ti hisztiztetek, idegesek voltatok vajúdáskor?

Figyelt kérdés
Csak mert sok filmben látni ezeket és kíváncsi vagyok a valóságban mennyire igaz ez :)

2013. márc. 8. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia, é az első 3 órában még nevetgéltem, utána csendben tűrtem, nem is lett vna erőm hisztizni. Szerintem ilyenkor a legtöbb nő a fájdalomra koncentrál, nem arra, hogy a külvilágnak bizonygassa, hogy mennyire fáj.
2013. márc. 8. 12:51
 12/15 porcukormókus ***** válasza:

Hat en bizony hisztiztem, igyekeztem visszafogni magam, de nem nagyon ment.. :))

Az elejen meg jokat vihorasztam, aztan kezdett az arcomra fagyni a mosoly.. Egy ideig csak annyit kertem a ferjemtol, h ha lehet ne is szoljon hozzam, mert kulonben kenytelen leszek elharapni a torkat, vagy barhogyan kinyirni.. (na azt nem akartam h kimenjen, csak ne szoljon hozzam, meg ne simogasson, meg ugy egyaltalan hagyjon beken...) A vege fele meg mar azon majreztam, h en ezt nem fogom tudni vegigcsinalni. Akkor mar egyetemlegesen mindenkinek mondtam a magamet, masodszorra meg is sirtam is kicsit.. :DD

Mentsegemre szoljon h nem kaptam semmilyen erzestelenitot, csak oxit, de azt gazdagon, igy eleg gyors viszont annal intezivebb volt az "elmeny".

Viszont utana, mikozben mar ferceltek, mintha kicsereltek volna.. Csicseregtem mindenkivel, hogy deszep dejo, na meg nem gyoztem magyarazkodni meg bocsanatot kerni. :D :D

Mindket szulesemnel ez volt a menetrend egyebkent.

2013. márc. 8. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát én igen jól bírtam a vajúdást.Eleinte mosolyogtam,aztán persze a fogamat szorítottam össze.De nem hisztiztem,nem szidtam senkit,nem tomboltam.A szülés is szinte csendben zajlott.A nőgyógyászom el is mondta előre,hogy nem kell ordítani,kiabálni mert a azzal csak energiát vesztek.Hátén csendbe is voltam :)Arra koncentráltam amit mondtak.Aztán az utolsó tolófájásnál hangosan elrőlködtem és kis csusszant a drágám.Lehet hamarabb kellett volna :D Egy szobatársam végigüvöltötte az egészet.A férjét szidta,széttépte a pólót rajta...stb Durva volt,de nem lehetett leállítani. :) Hát Ő is megszült,pont úgy mint a csendben lévők :D
2013. márc. 8. 14:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem hisztiztem, egyébként sem vagyok az a fajta. Csendben szenvedtem, csak a kitoláskor nyögtem egy kicsit. Mellesleg semmi értelme a hisztinek, csak magától vonja el az ember az energiát. A filmek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.
2013. márc. 8. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:

nem hisztiztem vagy sírtam. nagyon féltem, és úgy voltam vele, hogy ha elhagyom magam akkor nem tudom majd összeszedni a lelkierőmet:)

De így jó is volt, semmit nem kaptam se eda se oxi és 8 óra alatt meglett a lányom

2013. márc. 8. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!