Van kedvetek fiúnévre szavazni?
Két abszolút különböző név maradt a listánkból, de nem tudok dönteni:
Gergő vagy Vendel
A kettő közül melyik szimpatikusabb? És mennyire gyakori felétek?
Ebből a kettőből én a Gergőt választanám.
Bár alapvetően jobban kedvelem a kevésbé gyakori neveket, viszont a Vendel valamiért sosem tetszett, a Gergő viszont szimpatikus, még ha én nem is ezt adnám.
Gergő nem igazán tetszik, nagyon sok van is van az én ismeretségi körömben. Most 5 kisgyerek jutott eszembe, de ha jobban belegondolnék tuti találnék még.
Vendel nagyon tetszik. Szép, komoly, méltósággal viselhető név, becézve pedig nagyon aranyos.
Gergő tetszik jobban, a Vendel nekem idegenül hangzik. Összesen 3 Gergőt ismerek, de ők mind 20 év felettiek, szóval kisgyereket nem ismerek ezzel a névvel. Vendelt egyet sem ismerek.
Majd írd meg ha kiválasztottátok :)
Nekem a Gergő szimpatikusabb.
Ismerek egy Vendelt, de mindenki Van Damme-nak becézi.
Felénk egyik sem gyakori mostanában.
Gergő.
1 6 hónapos Gergőt ismerek, Vendelt nem.
Férjed sem tud választani?
Köszi, hogy időt szántatok a válaszra, mindenkinek megy a zöld kéz.
Mi a hagyományosabb neveket szeretjük, volt a listán Ádám, Péter, Mátyás, Bálint stb., és végül a férjemmel a Gergőnél maradtunk. De egy pár napja a kislányom bedobta a Vendel nevet, pontosan a Bogyó és Babócából. Akkor nagyon megtetszett, de azt hiszem, maradunk a Gergőnél, az a mi stílusunk, ti is azt javasoltátok többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!