Van kedvetek fiúnévre szavazni?
Figyelt kérdés
Két abszolút különböző név maradt a listánkból, de nem tudok dönteni:
Gergő vagy Vendel
A kettő közül melyik szimpatikusabb? És mennyire gyakori felétek?
2013. márc. 8. 07:25
1/20 anonim válasza:
Vendel nevű gyereket nem ismerek egyáltalán,Gergőt is csak kettőt.a Gergő nekem alapból tetszik,de egy felnőttnek nekem fura lásd Gergő bácsi
a Vendel viszont nagyon szép,komoly név.csak nem tudom hogy lehet becézni
7/20 anonim válasza:
Tavaly kettő barátnőm is szült, mind a kettő fiút. Az egyik Gergely lett (Gergőnek becézik), a másik pedig Gergőnek lett anyakönyvezve is:)
Amúgy én a Gergőt választanám.
9/20 anonim válasza:
Inkább Vendel. (a szarvasbogár :))
Gergő nekem elég elcsépelt,meg nem is jön be,holott Gyergelyként tetszik, de abból is sok van
10/20 anonim válasza:
Mindkét név szép szerintem, a Gergő gyakori, a Vendel ritkább, én életemben egyetlen Vendellel találkoztam, őt Vendinek becézték. Szerintem dönts az alapján, hogy melyik hangzik jobban a vezetéknév mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!