Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fogom bírni vagy inkább ne...

Fogom bírni vagy inkább ne vágjak bele?

Figyelt kérdés

Két bölcsis gyerekem van, 8 órában dolgozom. Hihetetlen sokat elvárnak a munkahelyen, állandóan tanulom az új információkat, hulla fáradtan érek haza. Anyu megy a gyerekekért, mikor hazaérek, ő is megy haza, onnantól kezdve újabb hajtás, míg le nem fekszenek aludni.

De úgy érzem, kell valami mást is csinálnom, ami esetleg még hasznos is lehet a jövőben. Találtam egy nekem való OKJ-j kb 8 hónapos tanfolyamot. Kéthetente szombaton vannak órák, közben vizsgák, legvégén meg nagy vizsga.

Ha bevállalom, nagyon túlterhelem magam?

2013. márc. 7. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én most csináltam végig egy munkaügyis tanfolyamot ami annyira nem volt könnyű mint gondoltam :) Nekem nincs gyerekem, de terhes vagyok, és nincs munkám, szóval nekem még jó is esett ott lenni! Heti 1 alkalmat, ha meg tudsz oldani, hogy felügyeljen valaki a gyerekekre, szerintem még jól is fogod érezni magad, hogy emberek közé jársz és okosodhatsz! Egyébként ha olyan vagy mint én, akkor nem kell olyan iszonyú sokat tanulni, mert ha az órán sok minden rád ragad, akkor elég néha átismételni!

Én javaslom neked!

2013. márc. 8. 10:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azt hiszem, meggyőztetek, megyek!:-)

Hétköznap nem tudok járni, nem dícsérne meg érte a munkahelyem:-(, de a kéthetente szombat oké. Apjuk tud rájuk vigyázni. Ő meg hétköznap nincs velük, úgyhogy nem baj, ha több időt töltenek együtt.

A tanulást meg megoldom munkába-ból jövet-menet.

Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok.

2013. márc. 8. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Jujj,hát én csak gratulálni tudok neked!Mondd,hogy csinálod?Le a kalappal minden tiszteletem a tiéd.Mert nekem is két bölcsisem van,szintén ikrek,de borzasztóan kivagyok a 6 órás állásomtól is.(és azt hittem mennyire ügyes vagyok,hogy bírom..)Csak így tovább..
2013. márc. 8. 13:54
 14/16 A kérdező kommentje:

Én a 6 órádért irigyellek:-)Í

Anyu sokat segít, amúgy már lehet, felakasztottam volna magam:-(

2013. márc. 8. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Az az igazság én nem mertem bevállalni a 8 órát.Nagy harc volt a főnökömmel,de segítség híján,ki hozná-vinné a srácaimat a bölcsibe?Így sikerült,de kivagyok ennyitől is az ikrek mellett.Annyira más világ van,mint szülés előtt...De te aztán tényleg nagyon szuperül csinálhatsz valamit:)
2013. márc. 9. 18:32
 16/16 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok. Látom már eldöntötted. :-) Csak annyit fűznék hozzá, hogy ammenyiben neked öröm a tanulás, akkor ez inkább lenne kikapcsolódás, mint teher. És persze lesz olyan mikor soknak fogod találni,de ez a gyerekek nélkül is előfordulna.

Sok sikert :-)

2013. márc. 10. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!