Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki már élt át vetélést,...

Aki már élt át vetélést, főleg nagyobb korút: a férjeteket mennyire rázta meg? Szóba szokta hozni?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 16:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyobb korún mit értesz?
2013. márc. 7. 16:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekem a 22. héten történt a vetélésem.
2013. márc. 7. 17:15
 3/11 anonim ***** válasza:
:O sajnálom:( Mi történt?
2013. márc. 7. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem is pont a 22. héten kezdődött de vissza tudták tartani szerencsére. Előző vagyok,.
2013. márc. 7. 17:16
 5/11 Jubilee ***** válasza:
Ma vetéltem el, nekem koraterhesség volt. Megviselte a férjem, engem is. Beszéltünk róla, beszélni is fogunk. Bennünk az tartja a lelket, hogy van 2 másik gyermekünk. Miattuk nem omolhatunk össze.
2013. márc. 7. 18:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, ami veled történt!

Nekem pár hetes a dolog, akkoriban sokat beszéltünk róla, de már nem, és rosszul esik.

2013. márc. 7. 18:23
 7/11 Jubilee ***** válasza:
100%
Mondd el a férjednek, hogy neked szükséged van rá, hogy beszéljetek róla! Mi a mai napig beszélünk egy korábbi vetélésemről is, ami a 2. gyermekem születése előtt volt. Biztosan kegyetlen nehéz lehet feldolgozni egy 22 hetes magzat elvesztését. :( Nekem ezt is nehéz elfogadnom! :'(
2013. márc. 7. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Több mint 4 éve volt missed ab-om, az első babánk vesztettük el, bár "csak" 9 hetes körül voltam. Engem nagyon megviselt, de a párom is, akkor láttam először zokogni. Pedig azt gondoltam, hogy ő annyira még nem érzi ezt át. Tévedtem. Nekem gyakran eszembe jut, ha szóba hozom beszélünk róla, de ő sosem hozza fel. Azóta 2 gyerekünk is született. Az apáknak alapból több idő kell, hogy igazán felfogják, hogy apákká válnak, így a terhességet is másként élik meg. Eleve a gyászt is mindenki másképp viseli és talán a férjed direkt kímélni akar, azért nem beszél róla. Kérdezz rá, mondd el neki, hogy te igényled, hogy beszéljetek róla!
2013. márc. 7. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:

20.hetesen vesztettem el az első babám. Multiplex fejlődési rendellenesség.

Eleinte sokat beszéltünk róla, utána kevesebbet. Ma már mindketten a szívünk mélyén őrizzük Őt.

Teljesen normális, hogy most nem akar Róla sokat beszélni.

Ez az elfogadási fázis.

Elképzelhető, sőt normális, hogy mindketten másképp, más ütemben dolgozzátok fel.

Kitartást, és sok erőt Nektek!

2013. márc. 7. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
17 hetesen. Sokáig beszéltünk róla, nekem nehezebb volt feldolgozni. Igazán akkor sikerült mikor egy évre rá újra terhes lettem. Megkérdezhetem mi volt a gond?
2013. márc. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!