Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudok egy pihenőszéket...

Hogyan tudok egy pihenőszéket postázni?

Figyelt kérdés

Babáknak való pihenőszékre gondoltam.

Doboza nincs, gondoltam beleteszem egy zsákba. Na de azt feladhatom ajánlott levélként, ha nem éri el a 2kg-t? És ha eléri akkor minek számít standard vagy nem standard csomagnak?

2013. márc. 4. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy nagy dobozt,így standard csomagként elmegy..ami olcsóbb is,mint a nem standard csomag.
2013. márc. 4. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagy kukazsákot vágj szét a forrasztás mentén, és tekerd be ezzel az egészet, majd jó erősen, sokszor tekerd át vastag ragasztó szalaggal, vagy mi a neve. Szerintem egy etetőszék bőven több, mint 2 kg. Így nem standard csomagként tudod postázni, ennek díja 1770ft.
2013. márc. 4. 14:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Lemértem, sajnos 2.5kg. Egyelőre azt sem tudom milyen dobozba tudnám tenni. A pelenkás kicsi.
2013. márc. 4. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérjél valamelyik boltból...én is dobozban postáztam a múltkorában pihenőszéket,és csak 1115.- forintba került.első válaszoló voltam.
2013. márc. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!