Hogyan tudok egy pihenőszéket postázni?
Figyelt kérdés
Babáknak való pihenőszékre gondoltam.
Doboza nincs, gondoltam beleteszem egy zsákba. Na de azt feladhatom ajánlott levélként, ha nem éri el a 2kg-t? És ha eléri akkor minek számít standard vagy nem standard csomagnak?
2013. márc. 4. 14:36
1/4 anonim válasza:
Szerezz be egy nagy dobozt,így standard csomagként elmegy..ami olcsóbb is,mint a nem standard csomag.
2/4 anonim válasza:
Nagy kukazsákot vágj szét a forrasztás mentén, és tekerd be ezzel az egészet, majd jó erősen, sokszor tekerd át vastag ragasztó szalaggal, vagy mi a neve. Szerintem egy etetőszék bőven több, mint 2 kg. Így nem standard csomagként tudod postázni, ennek díja 1770ft.
3/4 A kérdező kommentje:
Lemértem, sajnos 2.5kg. Egyelőre azt sem tudom milyen dobozba tudnám tenni. A pelenkás kicsi.
2013. márc. 4. 17:40
4/4 anonim válasza:
Kérjél valamelyik boltból...én is dobozban postáztam a múltkorában pihenőszéket,és csak 1115.- forintba került.első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!