Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évesen, és hány gyereket...

Hány évesen, és hány gyereket szeretnél?

Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 14:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
hogy őszinte legyek...egyet se szeretnék. nagyon de nagyon nem szeretem a gyerkőcöket, szóval neki se lenne egészséges szerintem mellettem mert tényleg nem bírom elviselni a gyerkőcöket...
2013. márc. 4. 15:13
 12/19 anonim válasza:
69%
Párom meg én sem szeretjük a gyerekeket, szóval... nem valószínű, hogy lesz. Bár én nem zárkózom el teljesen a gondolat elől (azért van abban valami, hogy a saját gyerek más), 30 évesen talán lesz egy. De ez sem biztos.
2013. márc. 4. 15:21
 13/19 anonim válasza:

32F

még egy sincs, de legalább kettőt szeretnék (hogy ha már nem leszünk, egymásra tudjanak számítani).

2013. márc. 4. 15:31
 14/19 anonim válasza:
55%
Egyet sem, nem bírom a gyerekeket.
2013. márc. 4. 15:57
 15/19 anonim válasza:
70%
20/f vagyok és nem tervezek sem gyerek(ek)et, sem családot. Gyakran mondják nekem, hogy sokszor még gyerekesen viselkedek, és későn érő típus vagyok. Majd lesz, ahogy lesz, de nincs tervbe véve.
2013. márc. 4. 16:15
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Egyet se. Gyerekeket szeretem, de saját nem kellene.
2013. márc. 4. 16:26
 17/19 anonim válasza:
42%
Most nem tudom, hogy én vagyok a gyökér, vagy ezt tényleg mindenki így eltervezi előre hogy hány évesen és hány év múlva a következőt stb. mintha valami házat építene?! Nekem ez ennyire nem tűnik kiszámítható dolognak. Lehet hogy 1 év múlva lesz, lehet hogy 10 év múlva, lehet hogy soha, még azt se tudom hogy kitől...de minek is ezen agyalni, majd jön amikor jönnie kell.
2013. márc. 4. 16:36
 18/19 anonim válasza:
65%
0 gyereket szeretnék! És annyi is lesz. Allergiás vagyok rájuk, még ha tudom, hogy nem lesz "utódom" akkor is.
2013. márc. 4. 18:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Minek utód meg örökös erre a sz@r bolygóra és még sz@rabb társadalomba. Már így is eléggé süllyedünk. Inkább könnyítek az életén és nem fog megszületni, így legalább nem fog eladósodni.
2013. márc. 5. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!