Hány évesen, és hány gyereket szeretnél?
Figyelt kérdés
2013. márc. 4. 14:24
11/19 anonim válasza:
hogy őszinte legyek...egyet se szeretnék. nagyon de nagyon nem szeretem a gyerkőcöket, szóval neki se lenne egészséges szerintem mellettem mert tényleg nem bírom elviselni a gyerkőcöket...
12/19 anonim válasza:
Párom meg én sem szeretjük a gyerekeket, szóval... nem valószínű, hogy lesz. Bár én nem zárkózom el teljesen a gondolat elől (azért van abban valami, hogy a saját gyerek más), 30 évesen talán lesz egy. De ez sem biztos.
13/19 anonim válasza:
32F
még egy sincs, de legalább kettőt szeretnék (hogy ha már nem leszünk, egymásra tudjanak számítani).
14/19 anonim válasza:
Egyet sem, nem bírom a gyerekeket.
15/19 anonim válasza:
20/f vagyok és nem tervezek sem gyerek(ek)et, sem családot. Gyakran mondják nekem, hogy sokszor még gyerekesen viselkedek, és későn érő típus vagyok. Majd lesz, ahogy lesz, de nincs tervbe véve.
16/19 anonim válasza:
Egyet se. Gyerekeket szeretem, de saját nem kellene.
17/19 anonim válasza:
Most nem tudom, hogy én vagyok a gyökér, vagy ezt tényleg mindenki így eltervezi előre hogy hány évesen és hány év múlva a következőt stb. mintha valami házat építene?! Nekem ez ennyire nem tűnik kiszámítható dolognak. Lehet hogy 1 év múlva lesz, lehet hogy 10 év múlva, lehet hogy soha, még azt se tudom hogy kitől...de minek is ezen agyalni, majd jön amikor jönnie kell.
18/19 anonim válasza:
0 gyereket szeretnék! És annyi is lesz. Allergiás vagyok rájuk, még ha tudom, hogy nem lesz "utódom" akkor is.
19/19 anonim válasza:
Minek utód meg örökös erre a sz@r bolygóra és még sz@rabb társadalomba. Már így is eléggé süllyedünk. Inkább könnyítek az életén és nem fog megszületni, így legalább nem fog eladósodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!