Nagy hasi műtét után terhesség?
Figyelt kérdés
Most volt egy elég komoly műtétem, függőlegesen 20 centis vágással, a beleim még egy évig rendezkednek az orvos szerint, mert eléggé megbolygatták őket(vakbélperforáció és hashártyagyulladás). Az orvos a táplálkozással kapcsolatos kérdéseimre is alig válaszolt, a nővérkék szerint olyan 3 év múlva már vállalhatok babát. Persze kivárom a 3 évet is, csak érdekel, mivel már éppen aktuális lett volna.
Ha valaki volt hasonló helyzetben, mennyi időt kellett várjon? Hogy viselte a belső és külső hege a növekvő hasat? Kellett-e kötelezően császározni? És nem félt végig, hogy valami baj lesz a korábbi műtét miatt?
2013. márc. 4. 09:17
1/2 Golan Trevize válasza:
Feleségemnek is elég komoly hasi műtétje volt.
Neki a doki azt mondta, hogy ne izguljon, simán szülhet még.
Időpontot nem mondott.
2/2 anonim válasza:
nekem is hasi mütétem volt, de nekem egy évet mondott a doki. Másfél évre rá szültem, császár lett a vége mert nem akart kibujni a kis manocskánk. Nem volt gond a heggel pegig hatalmas pocakom volt. Ha kérdésed van irj bátran privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!