Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Menzesz, beágyazódás? Mitől...

Menzesz, beágyazódás? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve tudok róla,h PCOS-ban szenvedek,diétáztam,stb.,erre nagyjából rendszereződött a ciklusom,és minden menzesz előtt erős PMS tüneteim voltak (leginkább: mellfeszülés,ingerültség,stb.)Az utolsó 2 ciklusom kitolódott 35 napra.Ma vagyok a 26. napon,és minden előjel nélkül (se mellfájdalom,semmi) kb. 3-4 cseppnyi barnás folyásom volt.És eddig semmi több. Lehet ez a menstruáció,csak nehezen "indul",vagy esetleg egy beágyazódásos vérzés? (úgy tudom sok nőnél vérzés párosul hozzá)Nagyon félek,mert bár régóta próbálkozunk babával,most nagyon rosszkor jönne,mert a héten derült ki,hogy sürgősen (1 hét múlva) műteni kell,ráadásul altatásban.Ennyi idő alatt ha baba is,kiderülhet egyáltalán?És ha az,mennyire lehet rá veszélyes ilyen korai időben a műtét?Eddig mindig azért imádkoztam,hogy végre sikerüljön,de most nagyon félek.

2013. jan. 16. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát bármi lehet. De az is előfordulhat, hogy a műtét miatti stressz okozza most a menstruációs panaszokat (késés, nem elegendő mennyiség stb.) Érdemes lenne a nőgyógyászodat megkérdezni, ilyenkor még gyógyszert is tud adni, ha most ennyire nem aktuális a baba. De ha baba és a műtét elhalasztható a 12 hétig kell várni. Van ismerősöm muszáj volt műteni és a 12 héten meg is műtötték. A baba azóta megszületett és egészséges.
2013. jan. 16. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy akartam: De ha még is baba, és a műtét elhalasztható akkor ....
2013. jan. 16. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen,lehet,hogy a stressz az oka,legalábbis nagyon remélem!!! Mert minden vágyam egy baba,és belepusztulnék,ha pont most sikerült volna,és a műtétem miatt baja lehetne.Sajnos a műtétet nem lehet elhalasztani,mert sürgős beavatkozásra van szükség :(
2013. jan. 16. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát igazából ez lehet bármi. Akár ovulációs vérzés, akár beágyazódás.

De nem hiszem, hogy beágyazódás lenne.

Mégpedig azért nem, mert semmi tüneted. A mellfájdalom a magas progeszteron miatt szokott lenni a ciklus második felében, magamon is tapasztalom (szintén PCOS...).

Ha nincs peteérésem, akkor a mellem se fáj.

Ha teherbe estél volna, akkor is magas lenne a progeszteronod, akkor is fájna a melled. Szerintem.

De persze ez csak találgatás.

De ha még is beágyazódás, akkor mondjuk 5 nap múlva már jó eséllyel biztosat mutat a teszt.

2013. jan. 16. 21:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem igazad lesz!!!
2013. jan. 16. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!