Mit gondoltok erről, egy közel 1 évesnek és 2 évesnek sült krumplit adni, meg minden nap kekszet eszik a 2 éves, zöldség nincs is?
Tavaly nyáron ismerkedtem meg két anyukával akik nasinak csakis almát és puffasztott rizset adtak a gyerekeknek(2 és 5 év közöttiek)ÉN rendesen kellemetlenül éreztem magam mikor a jatszotéren voltunk és a babapiskotat elövettem.A gyerekeik odajöttek folyt a nyáluk érte,de nem adhattam nekik:(Az egyik anyuka dicsekedett hogy nem ad ilyesmit a gyereknek,ha a nagyi hoz nekik csokit stb,azt ö maga eszi meg ,dugiba:((Na es akkor jött az innivalo.Gyümolcstea votl nalam.ÉS beszolt:Te szörppel mérgezed a gyereket?Na itt elegem volt.Beszoltam:nem,nem ez csak tea,de bármi is lenne.az az.én dolgom.Mig az en gyerekem felszabadultan jatszik,addig az övè kuncsorog hogy kaphasson ö is valami finomat,de
senki sem ad neki mert.nem engedi az anyuka:(Nahàt az en 4 èves lányom ismeri a fagyit,a nyalokat,rágot ,kekszet.,csokit,csipszet,sültkrumplit szinte mindent,de ugyanakkor a brokkolit ès tàrsait is.Tud fogat mosni,nincs elhizva,ès felszabadult
gyermekkora van.Mindent hatàrral!!!!
Na majd akkor térjünk vissza erre amikor te is anyuka leszel!
Az én lányom is eszik sültkrumplit, nem ördögtől való dolog! Háztartási kekszet is kap minden nap uzsira a gyümölcs mellé. Sőt! Csokit is szokott enni alkalomadtán. Persze emellett eszik zöldséget meg minden mást is. És csak nyáron lesz 2 éves.
A sült krumpli ott kezdődött, amikor a fiam kivette a kezemből... nyálas is lett, gyerek szájából nem veszem ki az ételt, ha ízlik egye. Na de nem minden nap!
Van amikor az a köret, van amikor Én azt vacsiznám(imádom, na), és eleszik előlem...
De a narancsot is stikában kell ennem, ha egyet enni akarok, vagy a paprikát:) mert a sáskaraj a két kicsi.
Ha minden nap azt eszik, hát... de a kicsinek azért sok baja nem lesz egyszer egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!