Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kisbaba szeme milyen szemu...

A kisbaba szeme milyen szemu lesz, ha a szuloknek mas-mas szinu a szeme?

Figyelt kérdés
Tehat arra vagyok kivancsi,hogy mindenkeppen a barna szem dominal-e,vagy van nalatok kisbaba akinek kek/zold szemet orokolte,a dominans barna szem ellenere?

2013. márc. 1. 14:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Lám-lám kedves utolso,nem mindig a postás volt a hibás :D

látod mennyien vannak igy :)

Az asszony meg magyarázkodhat,hogy de az ugy volt...hogy :D

2013. márc. 1. 14:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Az én szemem barna, a férjemé kék. A fiunknak szép barna szeme van.
2013. márc. 1. 14:58
 23/29 anonim ***** válasza:
Páromnak nagyon sötét barna majdnem fekete a szeme, nekem kék a fiúnknak világító kék szemei vannak.
2013. márc. 1. 14:59
 24/29 anonim ***** válasza:
A nagyszülők szemszíne nagyon fontos, ugyanis tőlük a szülők örökölhetnek lappangó géneket, ami majd az unoka szemszínén jön ki.
2013. márc. 1. 18:24
 25/29 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sötétbarna,tesóimnak,szüleimnek is.....férjemnek meg a szüleinek kék.Nagylányunknak zöld,a kicsinek világító kék szeme van.Van ilyem is... ;-)
2013. márc. 1. 18:30
 26/29 anonim ***** válasza:
Nagyon sok minden közrejátszik a szemszín kialakulásánál. Anyukám szeme sötétbarna, apukámé égszínkék, az enyém zöld. Egyik nagyszülőnek sem zöld a szeme. Előfordulhat, hogy akár 2-3 generációt is ugrik a szemszínt kialakító allél. Előre nem lehet megmondani. Tippelni lehet, valóban a barna általában a domináns és ha több a barna szemmel rendelkező közvetlen rokon, akkor nagyobb eséllyel lesz barna szeme a babának, de abszolút nem törvényszerű.
2013. márc. 1. 19:38
 27/29 anonim ***** válasza:
Az én szemem zöld, a férjemé barna. A nagyfiamé barna, a kisfiamé kék (mint az anyukámnak). Most ismét fiút várunk, egy olyan zöldszeműt szeretnék, mint az enyém - ezzel teljes lenne a kollekció :)
2013. márc. 1. 21:52
 28/29 anonim ***** válasza:
Az én szemem barna, a férjemé kék. Nagyobbik fiam kék szemű, a kisebbik fiam barna szemű.
2013. márc. 1. 22:41
 29/29 anonim ***** válasza:

A férjem anyjának és apjának is barna szeme van. Az egyik gyerekük barna szemű lett, a másik (férjem) kék.

Az én szüleimenk anyukámnak barna szeme van, apukámnak kék. A tesóm kék szemű, én tiszta zöld.

A lányom ragyogó kék szemű lett. (kék-zöld párosításból a kék nyert)

2013. márc. 2. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!