Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzetek van egy...

Mennyi pénzetek van egy gyerekkel egy hónapban, ha az alábbiakat nem nézzük?

Figyelt kérdés
Tehát a teljes keresetből levéve a lakás/autó hitel(ek),illetve a munkahelyre való útiköltség.
2013. márc. 1. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, szerintem elírtad! Lehetetlen, hogy 30ezerből még rezsit fizetsz meg kaját is, hogy az egyéb dolgokról ne is beszéljünk.
2013. márc. 1. 11:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
200-220 ezer
2013. márc. 1. 11:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hitelünk, szerencsére örököltünk egy házat amit önerőből újítgatunk, útiköltség levonása után 350 marad. Ebből kb. 100 a rezsi, a maradékból alapszinten élünk a többit félrerakjuk, hogy kész legyen a ház. Még 2 év kb... és jöhet a baba :)
2013. márc. 1. 11:09
 14/14 zabmester ***** válasza:
100%
Most fejből nem tudnám kiszámolni pont ezt, múltkor úgy számoltam ki, hogy a rezsit is levontam belőle (meg nálunk nincs hitel, csak lakbér), útiköltség meg tulajdonképpen nincs, párom gyalog jár, nekem mondjuk van bérletem, de azt amúgy is megvenném. Na, így marad kb. 100 ezer egy hónapra, mikor hogy, most mondjuk kicsivel több is fog maradni elvileg.
2013. márc. 1. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!