Anyukák, melyik márkájú cipőre szavaztok? Elefanten vagy siesta? Melyik jobb szerintetek? Vagy másmilyent ajánlanátok?
Nekünk már a 4. pár Elefanten van. Nem olcsó, de szeretjük nagyon. Már az első két párat (egy zártat és egy szandált) is 4-5 hónapig használtuk minden nap, sokszor a kerti földtől a homokozóig, pocsolyáig mindenhol. Szóval bírja a strapát is, pedig a kisfiam nem kímélte. Első cipő léte ellenére elég nagy igénybevételnek volt kitéve, mert a fiam olyan mint egy kis tank :-).
Azért választottuk ezt egyébként, mert sokkal rugalmasabb a talpa, mint a Siestának. Annak nagyon merev, kemény talpa van, nem hajlik benne a gyerek lába.
Szia!Első vagyok.Mi Érden vettük a lilla bababoltba.Ott akciós.De belinkelem az oldalt ahol rajta van az összes bolt aki árusítja.
13:01-nek! Én is vettem már börzés párszáz forintos cipőt, szerintem teljesen normális dolog, hogy nincs mindenkinek pénze mindig full drága cipőket venni.
A Skippy-s válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!