Melyik név ezek közül a leegszebb? Fiúk: Balázs, Ákos, Roland, Bence, Bálint vagy lányok: Regina, Gréta, Anett, Cintia, Zita?
Tetszik: Roland, esetleg még az Ákos elmegy, de egyik sem igazán, a többi fiúnév nem tetszik.
Lányban: Zita, Anett, Gréta, Regina (ebben a sorrendben), Cintia nem tetszik.
Tucatnév szerintem: Bence mindenképpen, Bálint és Balázs is nagyon gyakoriak, Ákosból is sok van, Roland a legkevésbé gyakori.
A lánynevek közül felénk a Gréta nagyon népszerű, 8-10 kislányt is ismerek ezzel a névvel (0-5 év között). A többi szerintem nem annyira megy mostanában, Cintia olyan 10-15 éve volt "sláger", most már lefutott. Anett, Regina is elég kedveltek, de nem tucatnevek. Lánynévben a tucatnevek: Anna, Hanna, Jázmin, Viktória... ami így hirtelen eszembe jut.
Kisfiam Balázs, szerintem az a legszebb. :) Felénk egyáltalán nem gyakori név, nem hogy kicsi babát, de felnőttet sem ismerek sokat ezzel a névvel. Még a Bálint tetszik, a többi semleges, a Bence egyáltalán nem tetszik. Nagyon gyakori, és a hangzása sem nagyon tetszik.
Lánynevek közül talán a Zita tetszik, többi egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!