Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem tudom...

Szerintetek miért nem tudom eladni ezt a babakocsit már lassan egy éve?

Figyelt kérdés
[link]
2013. febr. 27. 10:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10000ft az nem sok de a tartozékait is fel lehet a kocsival együtt adni?
2013. febr. 27. 11:24
 12/19 anonim ***** válasza:
20kg-ig 1770ft a posta költség.
2013. febr. 27. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze, 20kg-ig mindent belepakolhatsz, amit csak szeretnél.
2013. febr. 27. 11:25
 14/19 A kérdező kommentje:
bocs egy nullával többet irtam.
2013. febr. 27. 11:26
 15/19 A kérdező kommentje:
az jo de mibe lehet csomagolni egy ilyen babakocsit hogy egyben legyen?
2013. febr. 27. 11:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Én a legnagyobb l-es kukazsákot vettem, szétvágtam a szélén az összeforrasztásnál, hogy nagy lap legyen, ezt rátekertem az egészre, és vastag celluxszal körbetekertem, jó erősen, és sokszor. Egyben maradt, nem volt vele gond.
2013. febr. 27. 11:31
 17/19 A kérdező kommentje:
az jo meg probálom majd azzal.
2013. febr. 27. 11:32
 18/19 anonim ***** válasza:
a vaterán hirdess
2013. febr. 27. 19:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Azért írok, mert pont most vettem használt babakocsit és nem tudom azóta mi a helyzet a tiéddel, de a képekkel van a gond.

én amúgy most vettem egy használt kocsit és jó volt, hogy gyönyörű éles a kép, jól látszott milyen, pont mint élőben olyan volt.

A te képeiden koszosnak tűnik, én sem venném meg, pedig lehet, hogy gyönyörű szép tiszta.

A másik valóban, hogy már bocsi tényleg, de mivel nagyon vidék, így nem fog valaki leutazni azért hogy elhozza, mert akkor újat vesz. A környékiek meg úgy látszik nem keresik. Posta tényleg jó megoldás, én majdnem úgy vásároltam Zalaegerszegről, pedig Bp-en lakom, csak végül a nem állítható lábtartó miatt nem azt választottam.

A vatera szerintem nagyon jó, mert ott látni milyen az eladó, ha sok pozitív visszajelzése van, akkor tudom, hogy talán ez a termék is jó lesz.

Sok sikert!

2013. márc. 4. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!