A nagy babakocsit lassan lecserélnénk esernyőre csukható kocsira. Ilyet válasszak vagy joggert (háromkerekűt)? Melyikkel könnyebb közlekedni?
Nekem 3 kerekű van, olyasmi mint ez [link]
malydnem pont ilyen a miénk, csak más márkanév, de ugyan így 3 kerekű, az egész formája ilyen, súlyra, mindenre, szóval kb. tudom milyen az ilyen.
Én a miénket szeretem, egyrészt mert tényleg igen kicsire összecsukható, másrészt mert nagyon könnyű. Buszra szállni igen egyszerű vele. A fiam is szeret benne ülni, irányítani is könnyű. Előtte 4 kerekű nagy kocsink volt, szerintem ugyan úgy lehet őket irányítani, én annyi különbséget láttam csak, hogy a 3 kerekűt 1 kézzel nem tudom irányítani nagyon. De azért nem rossz. Amit nem szeretek a miénkben, az az, hogy pakoló része egyáltalán nincs, és ilyen hálót sem érdemes rá akasztani, pont azért, mert olyan extra könnyű. Ha kiveszem a gyereket, és van a kocsin egy pici szatyor vagy táska, már borul hátra az egész. De közlekedni remekül lehet vele tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!