Mitől lett divat az hogy az első gyermekes anyukák pixire
vágatják hajukat?
Figyelt kérdés
A barári körömben az összes várandós kismama pixire vágatta le a haját, de volt olyan is aki közvetlen az esküvő után. Holnap a derékig érő haját vágatja le teljesen az egyik barátnőn aki éppen terhes.
A vároaban is, ha körbenézek a legtöbb anyukának pixie haja van.
Egy olyan ismerősöm van, aki levágatta szülés után a haját, mert csomókban hullott neki a szoptatás alatt. Rajta kívül jópár kismamát és anyukát ismerek, de senki más nem vágatta le a hosszú haját, többek között én sem.
2013. febr. 27. 09:00
12/26 anonim válasza:
Én nem vágtam ilyen rövidre,de a hátam közepéig érő hajamat most államig érőre vágtam,mivel irtózatos mennyiségben hullik(5hónapja szültem). Mindenhonnan a hajszálaimat szedegettem ki,hiába volt összefogva,a lányom kezére is rácsavarodtak a hosszú hajszálaim,így levágtam. Ráadásul most már ki is tépi a hajamat a lányom,így még inkább örülök,hogy levágtam. Remélhetőleg mire visszanő a hajam szép hosszúra,már nem fog hullani így,ahogyan most. De nekem az ennyire rövid haj is tetszik,amit pixinek hívtok,ettől függetlenül nem merném bevállalni az ilyen rövid hajat.
2013. febr. 27. 10:08
13/26 anonim válasza:
Anyukám anno azért vágatta le, mert elmondása szerint durva, és fénytelen lett a haja, illetve nagyon hullott.
Én arra gondoltam, hogy lehet nekem is olyan lesz a terhességem alatt, de szerencsére nem lett. Sőt, talán még azt is meg merném kockáztatni, hogy egészségesebb, mint a terhességem előtt.
Volt már több méretű is a hajam (hátközépig érő, váll alatti, és majdhogynem fülig érő) Én mindegyiket szerettem valamiért. Hátközépig érőre többé nem növeszteném meg.. :) Most a vállam alatt ér pár centivel, és most ezt szeretem.
2013. febr. 27. 10:43
14/26 anonim válasza:
Gondolom praktikusság miatt (nem kell annyit vasalni, formázni), a hajmosás/szárítás és hamarabb megvan, mint egy hosszú hajnál.
Hajhullás miatt. Szülés után iszonyat mennyiségben hullik a nők haja, és elég idegesítő mindenhol hajszálakkal találkozni. A rövid haj is hullik, de állítólag nem annyira, mint a hosszú. Erről nincs tapasztalatom, mert én nem vágattam le, majdcsak derékig érő festett fekete hajam van. Szülés után 3 hónappal látott először fodrász, igazított a fazonon, és ennyi. Ha nincs időm vasalni a hajam, akkor felkötöm, felcsatolom. Ennyi. Ezért nem vágattam volna le.
A harmadik gondolatom az, hogy tetszik nekik a pixi haj.
2013. febr. 27. 11:29
15/26 anonim válasza:
En barati koromben senki nem vagatta le, de tagabb kornyezetemben se tapasztaltam ilyet. Tobb okot tudok egyebkent elkepzelni: szules utan az en hajam is hullott nagyon es teljesen fako volt, utolag nezegete a kepeket latom, hogy az egyebkent szep hajam milyen csunya volt. Megertem ha valaki levagatja. Praktikum. Az illeto nem akarja se szaritgatni, se beloni, se osszegumizni. Es meg egy. Lehet, hogy az illetonek atmenetileg mas a fontos. Nekem pl volt egy zuros parkapcsolati idoszakom sok-sok feltekenyseggel, aminek vege lett, a maganeletem rendezodott, de egy idore elegem lett a kornyezetemben levo ferfiakbol es akkoriban nagyon zavart, hogy allandoan megbamultak barhova mentem. Ekkor volt egy par honap, amikor nagyon le akartam vagatni a hajam teljesen rovidre, a parkapcsolatomra koncentraltam es nem akartam, hogy idegen ferfiak nyalcsorgatva stiroljenek.
2013. febr. 27. 11:49
16/26 anonim válasza:
Szerintem a rövid hajat sokkal többet kell formázni mint a fenékig érőt, azt csak megszárítom és kész.
2013. febr. 27. 11:56
17/26 anonim válasza:
Már nem azért a két szóért,de miért lett majdnem mindenki 0 százalékos? :O
2013. febr. 27. 15:16
18/26 anonim válasza:
Nekem nem először van ilyen frizurám. :D És most véletlenül pont úgy jött ki, hogy levágattam a hajam (utáltam már a vállig érőt) és kb 2 héttel utána derült ki, hogy terhes vagyok. Nálam ennyi az oka. :)
2013. márc. 11. 15:51
19/26 anonim válasza:
én 23 vagyok lassan 2 éves a fiam,én nem vágattam le váll alá ér,vörös melír csíkokkal gesztenye barna hajam van,tök egyenes max a végéből vágattam meg a fufrumból,én sem értem mondjuk azt sem miért hordják folyton copfban,én csak ritkán hordom copfban
2013. márc. 11. 19:35
20/26 anonim válasza:
Off lesz. Én ezt nem értem,mindenki válaszolt a kérdésre, minek van mindenki lepontozva?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!