Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés, terhesség utáni...

Szülés, terhesség utáni bőrproblémák?

Figyelt kérdés

Lassan 8 hónapos kisfiú boldog anyukája vagyok. Terhességem alatt semmilyen bőr, illetve haj problémám nem volt, sőt, dús hajam volt, és letisztult a bőröm is, bár sohasem voltak nagyobb gondok 1-2 pattit leszámítva.

Szülés után 3 hónappal elkezdett hullani a hajam, tudom, hogy ez normális, ezt valamennyire el is tudom fogadni.

Viszont a hátamon, főleg a váll és a lapockák környékén sok, gyulladt pattanás jön ki, és nem tudom, hogy lehet -e esetleg ez még mindig a hormonok játéka? Van mikor jobb, de néhány nap szünet után újra előjönnek, és van, hogy rendesen fájnak :( Volt már valakinek hasonló? Mit tudok ellene tenni? Sokan a szolit javasolják...szerintetek?

2013. febr. 26. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mit lehet tenni,de nekem is ez van.Másfél éves a lányom és tele voltam hatalmas gyulladt patikkal az arcomon.Soha nem voltam pattanásos.De már egyre ritkábban vannak és nem olyan durvák.Én is voltam ki vizsgáláson is kis pajzsmirigy gondom volt.
2013. febr. 26. 16:43
 2/2 A kérdező kommentje:

Lehetséges hogy nekem is el kellene mennem kivizsgálásra? :( Már olyan elegem van, jön a nyár, járok edzésre is végre, és nem vehetek fel pántos felsőt, mert kivillannak a pattik, és sajnos nem túl szépek :S

Használtál egyébként rá valamit?

2013. febr. 26. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!