Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy kicsivel és egy picivel...

Egy kicsivel és egy picivel hogy jártok vásárolni?

Figyelt kérdés

2 kocsit vesztek?

Vagy viszotek a babakocsit?

Vagy a nagyobbik sétál?

Esetleg valami más megoldáshoz folyamodtok?

2013. febr. 26. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:

kicsi babakocsiba(1.5 éves), nagy sétál (ő 3 éves)...a kocsira ráakasztom a kosarat és abba szedem a cuccokat.....(ez a gyakori)

vagy mindketten beülnek a bevásárló kocsiba, ha épp nem viszünk baba kocsit.....

2013. febr. 26. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egyedül megyek, akkor a kicsit beültetem, a nagy vagy jön mellettem, vagy őt beteszem a kosár részébe. Ha ketten megyünk vagy két kocsit veszünk, mert akkor veszünk innivalót is, ilyenkor egy kocsi tele ezzel, vagy sétál a nagy, vagy a kicsi egyikünk kezében a másik pakol és tolja a kocsit benne a naggyal.
2013. febr. 26. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, mekkora a korkülönbség. Több variáció van.

Vagy tesókocsi, és a kosarat ráakasztod, vagy egyik kenguruban, másik kocsiban vagy gyalog, vagy mindkettőt bepakolod a bevásárlókocsiba.

2013. febr. 26. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:

90%-ban a férjemmel megyünk és autóval. 21 hónap lesz a korkülönbség.

Még esetleg a kendőre gondoltam, de akkor meg csak megzavarnám esetleg az alvását amikor ki-be rakom az autóból.

2013. febr. 26. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!