Anyukák! Mit szoktatok főzni 2-3 napra? Mit érdemes főzni? Spórolni szeretnék!
Én is igyekszem lefagyasztani mindent (köreteket nem, e azon kívül szinte mindent). Pl amiket most csináltam: paradicsomos húsgombóc, töltött paprika, töltött káposzta, párolt káposzta, milánói szósz, bolognai szósz, kukoricás-gombás csirke, paprikás csirke. Ezekből jó nagy adagokat csináltam, 2 napig ettük a többi ment a fagyasztóba.
De még én is várok ötleteket, hogy mit lehet főzni ami fagyasztható is!
Én nem szeretek lefagyasztani, mert utána már nem olyan jó az íze. Na meg a fagyasztónk se túl nagy.
Ami olcsó és jó 2-3 napig, az a fasírt, nagyon szeretjük mindenféle körettel. Aztán ilyen még a paprikás krumpli (lehet csak virslivel is, kolbi nélkül). A rakott krumpli is olcsó és 2 napig ezt is esszük. Aztán még ilyenek a főzelékek.
én sem fagysztok le ételt, viszont mindent 2 napra főzök. de tényleg mindent.
gyerek oviban ebédel, férjem melóban, így ők csak 2x esznek belőle, éjszakára meg berakom a hűtőbe.
másnap mikro vagy tűzhelyre feldobom.
levesek, egytálételek, pörik, mindent :)
ami olyan, hogy előfőzöm majd még a sütőbe be kell rakni (pl. rakottkrumpli, rakott kel, túróscsusza, stb) azt 2 jénaiba csinálom és mindkét nap vacsi előtt teszem be a sütőbe, hogy friss legyen :)
Én sem fagyasztok le soha semmit, és nem is szeretek napokra főzni. A sima hűtőben tárolt étel pedig max. három napig fogyasztható, bár én már azt sem szívesen eszem meg.
Nálunk nagyon szeretik a gyerekek és a férjem is:
fetasajtos-szardíniás tészta, sajtos-tejfölös tészta, bolognai spagetti, makaróni, csirkepörkölt, túrógombóc kukoricalisztből, halfilé és egyéb kisüthető dolgok, melegszendvicsek, chilis bab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!