Van valaki aki az egyetemi évei alatt lett terhes? Hogy oldotta meg? Abbahagyta a sulit vagy levelező? És kapott e támogatást így?
A Barátnőm igen.
Egy féléve volt még hátra,halasztott,aztán a baba 1,másfél éves kora körül befejezte.
Gyes + csp járt neki.
Én ugyan levelezős voltam, dolgoztam már, de halasztottam fél évet, amikor megszületett a kislányom. Szerintem a gyerek nem olyan, hogy ha dolgozni tudtam akkor babázni is. Az anyaség nem ér vlget délután 5kor. Egy kis baba egész nap a cicin lóg, ha suliban vagy nem tudsz szoptatni pl. Az elején sokat kell kelni éjszaka nagyon fárasztó.Ha épp vizsgaidőszakban vagy gyermekágyas szerintem nem megoldható. A terhességnél sem lehet előre kiszámolni, hogy mit hoz. Nekem 3 hónapig feküdnöm kellett.
Amikor megszületett
Én munka mellett kezdtem el a 2. egyetemet levelezőn. Miután elkezdtem előléptettek a munkahelyemen és eszméletlenül sokat kellett dolgoznom. Ritkán értem haza 7-8 előtt, mégis ment a suli, le tudtam vizsgázni.
Harmadéves voltam, amikor terhes lettem. Azt hittem könnyebb lesz így, mint amikor dolgozni jártam. Hát nem így lett. A terhesség elején és a végén is hetekig kórházban voltam, ami mindkét vizsgaidőszakot érintette, sőt szinte teljesen lefedte. Így ugrott 2 félév. A következő vizsgaidőszakban 5 hónapos volt a kislányom. Lehet, hogy más ügyesebb, de én csak 1 vizsgát bírtam megcsinálni, arra is csak azért vettem rá magam, mert már nem halaszthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!