Nehéz döntés előtt állok! Mit tennétek a helyemben? Írjatok véleményt sokan!
Nos. Első kislányom nemrég múlt egy éves. Három éves koráig szerettem volna itthon maradni vele, munkahelyem(30km-re otthonunktól) bele is egyezett. Kislányom nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt kislány, köszönhető annak, hogy minden időm vele töltöm, azonban nagyon anyás. Hamarosan lehetőségem lenne lakóhelyünkön nyíló bölcsődében elhelyezkedni. Mit tennétek a helyemben? Kislányomat valószínűleg vihetném magammal. De az mégsem ugyanaz. Még beteg sem volt, ott azt sem kerülhetnénk ki, az biztos. Szeretnék csak 4 órában dolgozni. Viszont akkor a GYED-ről is le kell mondanom, ha jól tudom. Szóval, nagyon nehéz!
Elsősorban nem karrierista anyukák válaszát várom, mert én nem vagyok az. Viszont ha most nem élek a lehetőséggel, lehet soha nem jutok helyben lévő munkához.
Bocsi, ha zavaros, de kuszák a gondolataim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!