Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nehéz döntés előtt állok! Mit...

Nehéz döntés előtt állok! Mit tennétek a helyemben? Írjatok véleményt sokan!

Figyelt kérdés

Nos. Első kislányom nemrég múlt egy éves. Három éves koráig szerettem volna itthon maradni vele, munkahelyem(30km-re otthonunktól) bele is egyezett. Kislányom nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt kislány, köszönhető annak, hogy minden időm vele töltöm, azonban nagyon anyás. Hamarosan lehetőségem lenne lakóhelyünkön nyíló bölcsődében elhelyezkedni. Mit tennétek a helyemben? Kislányomat valószínűleg vihetném magammal. De az mégsem ugyanaz. Még beteg sem volt, ott azt sem kerülhetnénk ki, az biztos. Szeretnék csak 4 órában dolgozni. Viszont akkor a GYED-ről is le kell mondanom, ha jól tudom. Szóval, nagyon nehéz!

Elsősorban nem karrierista anyukák válaszát várom, mert én nem vagyok az. Viszont ha most nem élek a lehetőséggel, lehet soha nem jutok helyben lévő munkához.

Bocsi, ha zavaros, de kuszák a gondolataim!

2009. szept. 10. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos elmennék dolgozni.

Én 2 éves koráig maradok itthon, utána megyek vissza.

2009. szept. 10. 13:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, de lennél a dada a bölcsiben, ahol a lányod lenne. Szerintem jól hangzik.

Próba szerencse, ha nem megy, hát ott hagyod, habár nekem jól hangzik. Dolgozol is meg nem is. Együtt is vagytok, de szocializálódik is a kicsi, a betegségek legalább megerősítik, ezt elkerülni nem lehet. Pénzt is kapsz, állásod is van. 4 órában. A GYES akkor is jár, ugye? Ha jóval jobban jársz anyagilag, helyben van, hosszútávú lehetőség, és a babád is veled van nem értem hol itt a gond:-)

2009. szept. 10. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem árt meg a picinek sem, ha nem kzárólag veled tölti a napot, nekem a bölcsiben lett annak idején egy nagyon jó barátom. Szerintem jó, ha megszokja, hogy közösségbe jár, bár emiatt biztos sokan le fognak hurrogni. Én nem vagyok karrierista, de nem szeretnék 3 évig itthon lenni a lányommal, legalább valami részmunkaidős állást szeretnék vállalni.
2009. szept. 10. 13:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem én ezzel a lehetőséggel élnék. Nagyon sokat számít, hogy helyben lenne a munkahelyed. A betegségek meg sajna nem fogják elkerülni ha közösségbe megy.
2009. szept. 10. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha viheted magaddal a kislányodat,szerintem fogadd el az ajánlatot.Az nagyon jó,hogy dolgozol,de kozben mégis egyutt lehettek,és o is legalább szokná a gyerekeket,a társaságot.A 4 óra meg nem is sok.Szóval én elfogadnám.

egy szintén egy éves,nagyon anyás baba anyukája

2009. szept. 10. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

én mindenképpen a helyben lévő munkát és bölcsődét választanám. enneél nagyobb szerencse nem kell, mint ez!

szerintem jót fog tenni a kicsinek egy kis társaság, közösség, főleg, hogy testvére sincs. azt a 4 órát ki kell bírnia nélküled.

2009. szept. 10. 13:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

most olvasom, hoyg együtt lennétek a bölcsiben, mert te ott dolgoznál...

hát akkor mindenképpen válaszd ezt a megoldást!

2009. szept. 10. 13:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok! Úgy látszik csak benne lenni ilyen nehéz. Anyagilag nem lennék sokkal előbbre 2 éves koráig, de utána igen. Addig arra lenne jó, hogy utána biztos helyem lenne. Azért még írhattok! Mindenkinek köszi!
2009. szept. 10. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem gondolkoznék egy percet sem. Én is kb 20 km-re dolgozom a lakelyünktől, de bele gondolni is rossz, hogy mi lesz, ha vissza kell mennem két év után és a kicsit legkésőbb fél hatkor ki kell rángatnom az ágyból, mert nekem ha esik, ha fúj, még ha az ég rám szakad akkor is be kell érnem hétre, különben felis út leis út. Össze tenném a két kezem, ha helyben kapnék munkát, csak sajna nekem ilyen lehetőségem elvétve van, az ölembe meg pláne nem pottyanna.

A pici meg úgysem fogja elekrülni a betegségeket 3 évesen sem az oviban.

2009. szept. 10. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal vállald el, ki tudja adódik e mégegyszer ilyen jó lehetőség.
2009. szept. 10. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!