Ha most a kezedbe lenne/lehetne egy pozitív terhességi teszt, mit szólnál hozzá?
Figyelt kérdés
Bármilyen helyzetben is vagy most...2009. szept. 9. 15:12
21/29 anonim válasza:
Leverne a víz, és kétségbe esnék. 7 hónapos a babánk, egyenlőre elég ez nekem, szeretnénk még picit kiélvezni az egybabások boldog életét, aztán jöhet a kétgyerekesek nagy öröme!
22/29 anonim válasza:
Én meglepődnék:)
jelenleg 29 hetes kismama vagyok, és ilyenkor a teszt már nem mutatja a ki:)
23/29 anonim válasza:
Egyik szemem sírna a másik nevetne.
Szeretnénk babát, de pont a héten voltam az orvosomnál, aki mondta, hogy várjunk még pár hónapot. Császárral született a kisfiam, és még gyógyulnia kell a hegnek.
24/29 anonim válasza:
Basszus... tegnap 15:22-vagyok, a külföldre költözős.
És egy pozitív terhességi tesztet fogok a kezemben...
Hááát, a válaszom jogos, nagyon boldog vagyok, de kicsit betojtam....
25/29 anonim válasza:
16.14-es vagyok,de védekeztem,ugy làtszik nem védett meg:(
Nagyon hirtelen ért.
26/29 A kérdező kommentje:
6.42-es: Nem semmi, gratula!!!!!!!! :))
2009. szept. 10. 10:38
27/29 anonim válasza:
Hát vennék egy nagy levegőt és megkérdezném magamtól hogy akkor most hogy is legyen. Már van 2 gyerekünk (1,5 éves és 3,5 éves) nem tervezünk többet. Viszont nem hiszem hogy el tudnám vetetni. Mindig azt mondjuk a párommal akkor lesz harmadik baba ha nyerünk a lottón.Azon a héten biztos vennék lottót :-) Egyébként leülnék a párommal és megbeszélnénk a folytatást. Hisz mindenhez két ember kell!
28/29 anonim válasza:
Hát én nagyon szomorú lennék...a többit gondolom tudjátok.
29/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kimutatná, 21 hetes vagyok. De jövő ilyenkor már örülnék neki (januárban fogok szülni), és biztosan megtartanám. Már csak azért is, mert a párom, tudja min mentünk keresztül, mikor decemberben elvesztettünk egy babát, hamarabb eszembe jutna nekem, hogy elvetessem, mint neki. Egy életre megharagudna, ha csak szóba hoznám, és tisztelem benne ezt a gyerekhez való őszinte ragaszkodást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!