Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kire szokták (pl ezen az...

Kire szokták (pl ezen az oldalon) azt mondani, hogy "szuperanyuka" vagy "ősanya"?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy gúnyosan használják, de kikre szokták ezt mondani?
2013. febr. 21. 22:07
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Vagy a 2 nem ugyanaz?
2013. febr. 21. 22:08
 2/16 A kérdező kommentje:
Hallottam még (ill. olvastam) a "tucatanyuka" kifejezést is. És azt kire mondják?
2013. febr. 21. 22:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Bárkire aki éppen akkor nem osztja a jelen levő társaság véleményét.
2013. febr. 21. 22:15
 4/16 anonim ***** válasza:
A szuperanya az aki mindent mindenkinél jobban tud, az ősanya az meg az aki mindig csak azt hangoztatja, hogy a gyereknek a legfontosabb az anya és pl még 3. évesen sem csinálhat semmit az apa a gyerekkel.
2013. febr. 21. 22:16
 5/16 A kérdező kommentje:
Azt hittem, h pl a "szuperanyuka" kifejezésnek mélyebb értelme van :D
 6/16 A kérdező kommentje:
Értem. és a "tucatanyuka"?
 7/16 anonim ***** válasza:

Az fogalmam sincs mi.

Talán az akik sok hülyeséget együtt csinálnak, vagy nem tudom.

2013. febr. 21. 22:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Én a "tucat neveknél" hallottam ezt h "tucatanyuka"....azt hittem azt jelenti, h tömeg divatjával mennek vagy nemtom.
2013. febr. 21. 22:19
 9/16 frászkarikaborsó ***** válasza:
az ősanyát olvastam itt olyan kotextusban hogy ősanya az, aki együtt alszik a gyerekével, a kötődő nevelési elveket követi, szerinte a szoptatást kell erőltetni minden áron, azt is igény szerint és nem órára, kendőben hordozza a gyereket sokszor stb.
2013. febr. 21. 23:53
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
Ősanya és szuperanya is vagyok, mert kendőzöm, kötődően nevelek(próbálok) bár tápszeres mert nem erőltetem(nem nekem volt gondom vele hanem neki) mellette estire járok, mert van egy szuperapuka mellettem akinek nem okoz gondot ha éjszakázás után délben fel kell kelnie a babánkhoz vagy főznie kell. És akkor mivan? Véleményem van azért nem kell bántani.. Én sem bántom azt aki rázárja az ajtót a fél éves gyerekre.
2013. febr. 22. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!