Meddig kötelességem eltartani a gyerekem? 32 éves. Ugye már nem kell?
Remélem én is !!!
Köszönöm minden válaszolónak!
Jó éjszakát Nektek!
Kinyitod a szemed, látod a napot, felhőt. mindegy.
Az életben az a szép hogy minden előfordulhat...
és az a szar, hogy elő is fordul..
Ma a környékünkön egy 27 éves asszony éhen halt...
Vigyél magaddal kaját, add az éhezőknek...
Eltértem a tárgytól.....
Etesd az éhezőket!!! Szép napot!
Szomoró dolgokat írtál :(
Remélem sikerül, amiket szeretnél!
Minden jót, ne add fel!
18 éves koráig biztosan, ha pedig továbbtanul, akkor talán 25 éves koráig. A második kitételt nem tudom pontosan, mert az otthoni jogszabályokat már nem ismerem, de ez a logikus. Eddig jár ugyanis a gyerektartás is.
A 18 éves kor az biztos, addig kell, mert addig kiskorú; lehetséges, hogy utána már semmiféle eltartási kötelezettséged nincsen. Kérdezd meg ezt egy ügyvédtől.
Az az egy a tuti, hogy egy 32 éves embert nem a szüleinek kell eltartania!
Nagyon remélem,hogy sikerül eljutnod Párizsba!!!
Kapsz most kezelést,kemot??
Az orvosok mit mondanak??
Pár évvel ezelőtt volt, akkor megműtöttek, és fél évig kaptam a kemót. Most voltam kontroll vizsgálaton, és a prof szerint van ott valami, aminek nem kéne. Mondjuk tavaly is befektetett, egy hét kivizsgálás után sem jöttek rá, mi a gond. Most megint gyanakszik, szeretné ha újra végig csinálnánk a vizsgálatokat. Ő állítja, hogy a csonkokon kijött. Bővebb vizsgálat után kiderül. Ha kemót kapok, akkor lőttek Párizsnak, mert jártányi erőm se lesz, napra meg nem mehetek a kemóval nem lehet.
Most már csak abban reménykedem, megint nem jön rá, hogy mi okozza a hasfájásom. Nyugtatom magam, nem vagyok már tini, ilyenkornál pedig az megy csodaszámba, ha az ember reggel úgy ébred, jé! nem fáj semmije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!