Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterás kismamák mi a vélemény...

Vaterás kismamák mi a véleményetek az ilyen vásárlóról?

Figyelt kérdés

3 terméket nyert meg 1ft-ért.

Annyiról indítottam tehát benne volt a pakliban,hogy annyiért is megy el,igazából semmi szükségünk nem volt rá,a helyet foglalják...

Megírtam,hogy 1130ft lesz a posta,és tudjátok mennyit utalt?

1129ft-ot...

Nem várom el,hogy akár egy ft-ot is rátegyen a vásárlására,de,hogy még a postát sem képes kifizetni az nonszensz...

2013. febr. 20. 15:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is volt egy olyan vásárlóm, aki több mindent vett 1 Ft-ért, de volt olyan ruhadarab, ami felment 11 Ft-ra és nem kellett neki, mert az már pénzbe került volna.

Ideküldött a ruhákért egy férfit, volt vagy 10 rugi, tehát adnia kellett volna 10 Ft-ot, de egy Ft-ot sem kaptam, csak elvitte a ruhákat. Megkérdezte, hogy ugye jól tudja, ingyen vannak? Azt válaszoltam, hogy nem, elméletileg 10 Ft lenne. Legyintett, hogy ugyan már és elment.

Ezután feketelistára tettem, hogy többet ne tudjon nálam vásárolni. Írt egy felháborodott email-t, hogy mire föl zártam ki, de nem válaszoltam. Majd egy másik névről újra elkezdte az 1 Ft-os dolgokat gyűjteni ingyen.

Na, ekkor már megkértem egy ismerősömet, hogy licitáljon fölé, mert ingyen nem adom oda a babaruhákat, akkor már én is elviszem inkább a gyűjtőbe.

Ja, és azt gondolta, hogy hetekig gyűjtöget nálam, és egyszerre viszi el a cuccot, mikor az épp neki megfelel.

Vannak ilyen pofátlan alakok:(

2013. febr. 20. 21:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi!:D Milyen kicsinyesek tudnak lenni az emberek, nem is gondoltam volna. Én az eladó oldaláról tapasztaltam eddig egy negatívat. Vettem valamit 1 Ft-ért és mikor utaltam a postaköltséget, akkor hozzácsaptam 100 Ft-ot, hogy azért mégse ingyen adja már ide.:) Meg is írtam az eladónak, valamit még poénkodtam is a levélben. Tök bunkó stílusban válaszolgatott egyébként előtte, de gondoltam biztos morcos, hogy ingyen kell valamit elküldenie. De miután kifizettem és még kérdeztem is tőle valamit, már választ nem kaptam. Én ugyan pozitívat adtam, mert a terméket megkaptam, de megjegyzésben odaírtam, hogy milyen a stílusa...

A másik kedvencem meg az volt, amikor kaptam egy ruhácskát, ami bűzlött a bagótól. Háromszor kellett kimosnom mire eltűnt a szag és mikor ezt is megjegyeztem, még az eladónak állt feljebb.:/

Biztos fogunk még hasonló dolgokkal találkozni, de már én sem veszem fel ezeket, csak megmosolygom és megyek tovább.:)

2013. febr. 21. 05:57
 23/24 anonim ***** válasza:
7%
na látszik, akik azt javasolták adj negatívat meg milyen roppant felháborító azok felpontozódtak, akik meg próbáltak rávilágítani hogy életedben ez legyen a legnagyobb baj, azok megkapták a piros kezeket...csak a vérnyomásotokra vigyázzatok:))) Képzelem mi történik ha valami VALÓBAN jelentős dologban ér hátrány titeket akkor vajon hova lehet ezt a felháborodást fokozni.
2013. febr. 21. 07:38
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
07:38-as na mi van csak nem te voltál a kérdésben említett pofátlan vásárló? :-DDD látom nagyon a szívedre vetted, hogy lepontoztak, de ezek szerint mégiscsak te gondolod rosszul.
2013. febr. 21. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!