Vaterás kismamák mi a véleményetek az ilyen vásárlóról?
3 terméket nyert meg 1ft-ért.
Annyiról indítottam tehát benne volt a pakliban,hogy annyiért is megy el,igazából semmi szükségünk nem volt rá,a helyet foglalják...
Megírtam,hogy 1130ft lesz a posta,és tudjátok mennyit utalt?
1129ft-ot...
Nem várom el,hogy akár egy ft-ot is rátegyen a vásárlására,de,hogy még a postát sem képes kifizetni az nonszensz...
Simán lehet negatívot adni, mert kevesebb pénzt utalt.
Aztán majd legközelebb megfontoltabb lesz.
Sajnos pár éve is bele futottam egy hasonló vásárlóba,aki utána még háborgott,mert sötétebb volt a pulcsi színe,mint a képeken..
Mondom,nekem csak az elvvel van gondom,ha megveszek valamit,akkor megtisztelem azzal,hogy teljesen kifizetem.
És ahogy valaki írta,ha elmegyek a Tescoba,és nem fizetem ki hiánytalanul,akkor visszasztornózzák..Néha úgy érzem a pofátlanságnak nincs határa...
Szerintem ez borzasztó piti ügy, én őszintén szólva észre sem vettem volna ezt a négy forint hiányt. Viszont, ha téged ennyire zavar a dolog, akkor kérdezd meg a vevőt, hogy milyen megfontolás alapján lopott meg 4 forinttal.
A másik meg, hogy ne idegeskedj ilyeneken, túl rövid az élet ahhoz. :)
Az a véleményem, hogy nagyon inkorrekt (csúnyább szóval: pofátlan) dolog. Én is sokat vaterázok, leginkább vásárolni szoktam, ha pl. 1232 Ft-ra jön ki a fizetendő összeg, akkor utalok 1250-et. Ha nincs a számlámon annyi pénz (még nem volt ilyen), akkor bocsánatot kérek.
Én egyébként megírnám neki, hogy az utalandó összeg x ft, ő nem annyit utalt így utalja a maradékot és akkor küldöd a terméket. Ha ő inkorrekt akkor te is lehetsz kevésbé elnéző. Ja vagy adhatsz negatívot is. Miért félnek ennyien negatívat adni? Aztán csodálkoznak ha az emberek egyre pofátlanabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!