Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterás kismamák mi a vélemény...

Vaterás kismamák mi a véleményetek az ilyen vásárlóról?

Figyelt kérdés

3 terméket nyert meg 1ft-ért.

Annyiról indítottam tehát benne volt a pakliban,hogy annyiért is megy el,igazából semmi szükségünk nem volt rá,a helyet foglalják...

Megírtam,hogy 1130ft lesz a posta,és tudjátok mennyit utalt?

1129ft-ot...

Nem várom el,hogy akár egy ft-ot is rátegyen a vásárlására,de,hogy még a postát sem képes kifizetni az nonszensz...

2013. febr. 20. 15:24
1 2 3
 11/24 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Simán lehet negatívot adni, mert kevesebb pénzt utalt.

Aztán majd legközelebb megfontoltabb lesz.

2013. febr. 20. 15:34
 12/24 anonim ***** válasza:
44%
a 10 es vagyok még 1x bocsi. Na azt azért amúgy megkérdezném tőle emailben hogy hogy jött ki neki ez a 1129 ft, nem a pénz miatt (nincs is olyan manapság hogy 1 ft meg 4 ft.) hanem hogy ezt hogy számolta ki mégis, csak úgy kiváncsi lennék a magyarázatára...
2013. febr. 20. 15:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Biztos néznék egyet, bár nem állnék le 4, vagy 5 forinton vitázni, de amikor írnék neki, hogy elküldtem a csomagot azért lehet a végén zárójelben megjegyezném.
2013. febr. 20. 15:36
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mondtam én is, küldd el neki a csomagot, és értékeld negatívan, mivel megérdemli! Ha esetleg nem volt több pénz a számláján akkor miért nem tudott szólni? Nem idegesség kérdése, és nem is 1 vagy 4 ft-é, de tanuljon az ilyen némi tiszteletet!
2013. febr. 20. 15:38
 15/24 A kérdező kommentje:

Sajnos pár éve is bele futottam egy hasonló vásárlóba,aki utána még háborgott,mert sötétebb volt a pulcsi színe,mint a képeken..

Mondom,nekem csak az elvvel van gondom,ha megveszek valamit,akkor megtisztelem azzal,hogy teljesen kifizetem.

És ahogy valaki írta,ha elmegyek a Tescoba,és nem fizetem ki hiánytalanul,akkor visszasztornózzák..Néha úgy érzem a pofátlanságnak nincs határa...

2013. febr. 20. 15:38
 16/24 anonim ***** válasza:
10 es vagyok én is szoktam összefutni sajnos "okosokkal" mert a nagy számok törvénye alapján egy idő után belefut az ember ha akarja ha nem....Kérdezd meg tőle mi az oka hogy 1129 et utalt? Valamit csak válaszol rá.
2013. febr. 20. 15:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősnek is ütöttek le 1 ft-ért vmit, ott a vevő még megpróbálta rádumálni, hogy vigye is házhoz neki a rugit 3 kerülettel odébb... Egyébként a 10-essel értek egyet, ez is olyan eset aminél csak tűnődni érdemes Isten állatkertjének végtelen változatosságán, de bosszankodni nem éri meg.
2013. febr. 20. 16:07
 18/24 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ez borzasztó piti ügy, én őszintén szólva észre sem vettem volna ezt a négy forint hiányt. Viszont, ha téged ennyire zavar a dolog, akkor kérdezd meg a vevőt, hogy milyen megfontolás alapján lopott meg 4 forinttal.

A másik meg, hogy ne idegeskedj ilyeneken, túl rövid az élet ahhoz. :)

2013. febr. 20. 17:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok és megvilágosodtam, szerintem lehúztak a tranzakciós illetékkel, az 3 v. 4 forint ekkora összegnél.
2013. febr. 20. 17:13
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Az a véleményem, hogy nagyon inkorrekt (csúnyább szóval: pofátlan) dolog. Én is sokat vaterázok, leginkább vásárolni szoktam, ha pl. 1232 Ft-ra jön ki a fizetendő összeg, akkor utalok 1250-et. Ha nincs a számlámon annyi pénz (még nem volt ilyen), akkor bocsánatot kérek.

Én egyébként megírnám neki, hogy az utalandó összeg x ft, ő nem annyit utalt így utalja a maradékot és akkor küldöd a terméket. Ha ő inkorrekt akkor te is lehetsz kevésbé elnéző. Ja vagy adhatsz negatívot is. Miért félnek ennyien negatívat adni? Aztán csodálkoznak ha az emberek egyre pofátlanabbak.

2013. febr. 20. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!