Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hová tünt a jómodor a játékbol...

Hová tünt a jómodor a játékboltból?

Figyelt kérdés
Egyik országos hírű játékboltba mentem be babámmal néhány játékot venni. (Holnap átutazóban beszaladunk egy olyan családhoz, ahol pici baba is van és neki akartam.) Végig ölemben volt babám, aki kb. 12 kg súlyú és másik karomon a kosár, de egyik földön lévő játékhoz le akartam hajoli és letettem babámat is. Amit az "eladótól" kaptam, az nem volt semmi. Közölte, hogy már azonnal vegyem fel babámat, vagy gyorsan távozzak a boltból. Mivel nem messze volt a pénztár és nem igazán tudok máshová már venni játékot, ezért elindultam kifizetni ami a kosárban volt. A péntárostól miután kifizettem a játékokat oldalról megkérdeztem, hogy ki az az "úr", erre ő azt válaszolta, hogy a vezető. Nem hiszem, hogy többé bemegyek ebbe a boltba!
2009. szept. 8. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Hu.nem annyira értem.mi volt a gondja,mit sérelmezett?
2009. szept. 8. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy attól félt,hogy esetleg ki akarod próbáltatni a babáddal a játékot,és azért teszed le.Nyilván nincs gyereke,különben tudhatná,hogy nem olyan könnyű hosszú ideig cipelni egy 12kg súlyú gyereket.

Kicsit bunkó volt,de ne húzd fel magad.Ne menj többet abba a boltba és kész.Veszítettek egy vásárlót.

2009. szept. 8. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a kedvenc turkálómban jártam hasonlóképpen a 2 éves lányommal. eddig úgy csináltuk, hogy amíg én turkáltam addig ő játszott a használt játékokkal, amiket szintén meg lehet venni. Eddig nem volt baj, pedig mindig ugyanaz az eladó van. De most ott volt egy másik vásárló kislánya is és úgy látszik ketten már sokan voltak, mert rájuk szólt az eladó, hogy az nem játék, hanem áru. Erre elkezdtek kergetőzni a gyerekek, akkor meg az volt a baj, hogy felverik a port. Na, akkor azt modtam, hogy fizetünk és többet gyerekkel legalábbis nem jövök ide. Azért vettem egy kis játékot azok közül, amivel játszottak, hogy ne mondja már, hogy ide hozom a gyereket játszani és nem veszek semmit. De mi baja lehetett? Máskor még kedvezményt is ad. Szerintem a főnökség cseszegette, azért volt rossz passzban.
2009. szept. 8. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
18:53 ez a hozzáállás tetszik. én is eladó vagyok és sokszor a vásárlók nem értik meg hogy vannak szabályok amiket be kell tartatni.néha pl beengedek fagyival embereket,de minden idegenért nem viheti kockára az állását az eladó sem.meg a vásárlók nem mindig tudják ki a főnök és olyankor nem értik miért szigorúbb mint máskor
2009. szept. 8. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

A qva nénikéjét.A te pénzedből él és még ő csezseget téged?Hát dögöljön meg...már ne is haragudjon.Ritkán beszélek csúnyán,de az ilyenek kihozzák belőlem az agresszív kismalacot XD

Én könyvesboltban dolgoztam,sok kisgyerekes jött,2-6 évesek,rohannak mint az állat nem is figyelnek,de egyszer nem szóltam rájuk,sőt volt,hogy mondtam hagyják ott a kicsit és olvasok neki amíg ők kiválasztják a könyvet.Nehogy már a kolbász csaholjon a kutya helyett.Felfuvalkodott hólyag volt az a pasi.Meg kellett volna fejelni,akkor lehet becsitul.Többet ne is menj oda,nehogy már még utána te gazdagítsd őket:D

2009. szept. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!