Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hordozós mamik! Hop-tye jó...

Hordozós mamik! Hop-tye jó választás egy 3 hónapos 7kg körüli babának?

Figyelt kérdés
A rugalmas kendő már nem az igazi, csatosba viszont még nem merem beletenni.

#hordozós
2013. febr. 19. 17:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én az elsőnél Didytai-t használtam. Később eladtam, a kövekező gyerkőcnek meg Hoptye-t - de a baba még a pociban, szóval még nincs gyakorlati tapasztalat. De ránézésre és méretre elég hasonlónak tűnik.

Azonban az újfajta didytai-nak nagyobb a body-része, az még nagy lenne nektek. De a régi fajtát ugyanúgy tudom ajánlani, mint a hoptye-t.

2013. febr. 21. 12:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, vettél végül hop-tye-t? Elégedett vagy/voltál vele? Én is épp ezen gondolkozok, hogy mit is kellene, és a hop-tye nagyon-nagyon szimpatikus. Igaz, az én kicsim még csak 2 hós és 5,5 kg, de valami hordozó alkalmatosság nagyon kellene, mert sokat sír. Köszönöm, ha válaszolsz!
2014. febr. 13. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!