Hordozós mamik! Hop-tye jó választás egy 3 hónapos 7kg körüli babának?
Csatosba nem szabad amíg nem ül stabilan!!!
tudom, hogy van, aki már 3 hónapos kortól ajánlja (vaterán láttam), de ez nem igaz!
Igen a hoptye jó választás. _Lényegesen_ jobb, mint a csatos vagy a normál méretű és nem kendőanyagú MT-ok. A Legoptimálisabb a szövött kendő - azonban ha attól idegenkedsz, akkor a hoptye már jó ebben a korban; a terpesze szűkíthető, kendőanyagú, ölelős.
Beli Buba hordozási tanácsadó
Köszönöm a válaszokat!
Több helyről érdeklődtem már, hogy hogy is van ez, mit hány hónapos kortól lehet használni... A boltban azt mondták a csatosról,hogy szűkítővel nyugodtan használjuk a csatost.(pedig az kifejezetten hordozós bolt,tehát nem a Brendon mondjuk,ahol nem várom el, h tudják igazán.)De kendőt használóktól pedig épp azt hallom,hogy tönkreteszem ezzel a baba gerincét,csípőjét,s csak a szövött kendő a jó. Nem akarok a hasamra ütve valamelyiknek igazat adni.
Van aki ismeri a hoptye-t és a didytei-t is?
Mi a különbség? Melyik a jobb?
De lehet h a boltos mondott rosszat, attól még,h ott dolgozik, nem tuti,hogy ő is beletenné a saját ilyen idős babáját...s nem csak elakarja adni nekem.
A kendővel voltak próbálkozásaim, de túl nehéznek találtam. A férjem is szeretné hordozni, ő se egy türelmes, kötözgetős típus.
A hop tye jó választás, ha a kendő nem "nektek való":). Hiszen ezeket a kendőanyagú, állítható terpeszű és bodyjú hordozókat éppen azért találták ki, hogy ha a kendő valakinek valami miatt nem opció, akkor a csatoson, mt.- n kívül legyen olyan eszköz, amiben tud hordozni picurkát:).
Bár a kérdésed nem ez volt, a csatosokról linkelek neked, ha már szóba került, hogy miért is inkább már nagy babáknak, totyogóknak ajánlott:
Köszi!
Kikölcsönzöm, aztán beruházok egyre, ha tényleg beválik.
Mindenképp elolvasom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!