Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használtok hordozókendőt?...

Használtok hordozókendőt? Lenne pár kérdésem?

Figyelt kérdés
milyen márka? milyen hosszú? honnan tanultad a kötést? kényelmes e szoptatni benne?

2013. febr. 18. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Az enyém Cuca márkájú, nem tudom milyen hosszú.

A kötést a bátyám tanította, ő mind a 4 gyerekét ilyenben hordozta az első naptól kezdve.

De youtube-on nagyon jó videók vannak fent erről.

Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy szoptassak, mikor a lányom benne van.

Azt is lehet??

Én örülök, ha békésen alszik így akár órákon át is, míg én intézem a dolgaim.

2 hónapos múlt, sosem használtam még babakocsit.

2013. febr. 18. 19:36
 2/5 frászkarikaborsó ***** válasza:
Liliputi rugalmas kendőt használok, 5 méter hosszú, youtube videóról tanultam meg kötni. Szoptatni sosem próbáltam benne.
2013. febr. 18. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak használtam, mert már 3,5 éves a csemete :)

Didymos 5-ös méret (420 cm). Elsősorban Youtube videókról tanultam a kötést, illetve később egy babahordozási tanácsadótól is kaptam ötleteket. Egyszer szoptattam benne, de nem találtam kényelmesnek.

Használtam csatos hordozót (Manduca) és mei tai-t is, ezek nekem jobban bejöttek, főleg a Manduca.

2013. febr. 19. 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:

180 centihez 5ös méretű, 4 m körüli kendőt használok, születésétől fogva hordozom/tam a lányom, ja és még karikás kendőben:). Oktatótól tanultam, nagyon megérte nekem rászánni egy kicsi pénzt.

Igen, szoptattam hosszú kendővel is(cspőkenguru nevű kötésben) és karikásban is:).

2013. febr. 19. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Hordoztam: rugalmas kendőben (Liliputi, Je Porte Mon Bebe), szövött kendőben (Nanadu, Didymos), csatos hordozókban, és még sokféle más hordozóban.

Szoptatáshoz szerintem a legpraktikusabb egy karikás kendő. (Vagy inkább kettő, hogy ne kelljen a válladon még cserélgetni sem a kendőket, az egyikből kiveszed a bébit, a másikba beteszed, és mehettek tovább :-)

2013. febr. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!