Használtok hordozókendőt? Lenne pár kérdésem?
Az enyém Cuca márkájú, nem tudom milyen hosszú.
A kötést a bátyám tanította, ő mind a 4 gyerekét ilyenben hordozta az első naptól kezdve.
De youtube-on nagyon jó videók vannak fent erről.
Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy szoptassak, mikor a lányom benne van.
Azt is lehet??
Én örülök, ha békésen alszik így akár órákon át is, míg én intézem a dolgaim.
2 hónapos múlt, sosem használtam még babakocsit.
Csak használtam, mert már 3,5 éves a csemete :)
Didymos 5-ös méret (420 cm). Elsősorban Youtube videókról tanultam a kötést, illetve később egy babahordozási tanácsadótól is kaptam ötleteket. Egyszer szoptattam benne, de nem találtam kényelmesnek.
Használtam csatos hordozót (Manduca) és mei tai-t is, ezek nekem jobban bejöttek, főleg a Manduca.
180 centihez 5ös méretű, 4 m körüli kendőt használok, születésétől fogva hordozom/tam a lányom, ja és még karikás kendőben:). Oktatótól tanultam, nagyon megérte nekem rászánni egy kicsi pénzt.
Igen, szoptattam hosszú kendővel is(cspőkenguru nevű kötésben) és karikásban is:).
Hordoztam: rugalmas kendőben (Liliputi, Je Porte Mon Bebe), szövött kendőben (Nanadu, Didymos), csatos hordozókban, és még sokféle más hordozóban.
Szoptatáshoz szerintem a legpraktikusabb egy karikás kendő. (Vagy inkább kettő, hogy ne kelljen a válladon még cserélgetni sem a kendőket, az egyikből kiveszed a bébit, a másikba beteszed, és mehettek tovább :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!