Kismamák, Anyukák ha van kedvetek válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ki milyen munkakörből ment el szülni és mi az eredeti szakmátok?2009. szept. 7. 16:15
31/38 anonim válasza:
Terhesen nem rúghatnak ki!! Miért egyeztetek bele????
32/38 anonim válasza:
Érettségim van,Vodafone-nál dolgoztam,nem megyek vissza :(
33/38 A kérdező kommentje:
Nálam az volt a szitu, hogy határozott idejű szerződés pont lejárt mikor megtudták hogy terhes vagyok. így nem hosszabítottak. Szerencsére így is jogosult vagyok tgyás-ra,gyed-re.
2009. szept. 8. 12:11
34/38 anonim válasza:
Közgazdasági érettségim van, recepciós voltam.
35/38 anonim válasza:
Eredetileg nyelvtanári diplomám van, de 10 éve ingatlanvagyonértékelőként dolgozom, a vállakozásunk banki fedezetértékeléssel foglalkozik, hát persze, hogy visszavesz a férjem (már vissza is vett...):)
36/38 anonim válasza:
Valutapénztárosként dolgoztam,még nem tudom,h vissza megyek-e,vagy bevállalom a 3.babát is.
37/38 anonim válasza:
Grafikus a szakmám, jelenleg egyénivállalkozó vagyok, és halsztok 1 évet a fősulin, kereskedelem -és marketing szakon...
39+4hetes kismama
38/38 anonim válasza:
Közgázt diplomával könyvelő-adótanácsadóként dolgoztam. Nem valószínű, hogy visszavesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!