Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, Anyukák ha van...

Kismamák, Anyukák ha van kedvetek válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ki milyen munkakörből ment el szülni és mi az eredeti szakmátok?
2009. szept. 7. 16:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Igaz en kulfoldon elek (Angliaban) de remelem nem gond, hogy irok. 16 hetes kismama vagyok, nekem csak eretsegim van. Logisztikan dolgozom, beszerzokent. 36 hetes koromig fogok dolgozni es egy evet lehetek itthon a babaval, utanna visszavesznek.
2009. szept. 7. 21:04
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Szociális munkásként végeztem és nevelőtiszt voltam a büntetés-végrehajtásnál. Oda is megyek vissza.
2009. szept. 7. 21:06
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egészségügyi diplomám van, művese állomáson dolgoztam.

2009. szept. 7. 22:21
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ezeket végeztem: pék-cukrász+érettségi+élelmiszeripari, környezetvédelmi technikum, de pék dagasztóként dolgoztam, oda is megyek majd vissza. :))

36hetes pocis

2009. szept. 7. 22:35
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Érettségi+ felsőfokú vend.manager végzettségem van.

Területi képviselőként dolgoztam és továbbra is ezt szeretném csinálni,de nem annál a cégnél,ahonnan eljöttem,mert nem vesznek vissza.

Ill.ha sikerül elvégeznem egy protokoll ügyintézői tanfolyamot-amíg itthon vagyok a gyerkőccel-akkor megpróbálok rendezvényszevezőként elhelyezkedni.Majd kiderül mi lesz.

2009. szept. 7. 22:40
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Tanítói diplomám van,tanítottam. Van műkörmös szakmám is,csak hobby szinten.
2009. szept. 7. 22:42
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Ff. vámügyintéző vagyok, "nemzetközis" op. voltam logisztikai cégnél. Amikor terhes lettem, azonnal kirúgtak. Munkanélküliről mentem szülni.

Nem tudom, hogy hova vesznek majd fel, a kisgyerekes anyukákért nem szoktak kapkodni a munkáltatók. :(

2009. szept. 7. 22:42
 28/38 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Miután megtudták hogy terhes vagyok, engem is azonnal elküdtek! Ugyanebben a cipőben járok mint te!
2009. szept. 8. 08:55
 29/38 A kérdező kommentje:
Elküldtek akart lenni bocs.
2009. szept. 8. 08:56
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Kereskedelmi végzettségem van, egy bankban voltam értékpapír back office-os. Határozott idejű szerződésem volt, nem vesznek vissza.
2009. szept. 8. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!